SİNANOĞLUSPOR  BİRİNCİ AMATÖR’DE

featured

SİNANOĞLUSPOR  BİRİNCİ AMATÖR’DE

Sakarya İkinci Amatör Küme liginde birinci amatör kümeye çıkmak için mücadele eden Kuzey Grubu takımlarından Sinanoğluspor ile Limanderespor ligi işit puanda bitirdikleri için Erenler çimi sahada baraj karşılaşmasına çıktılar. Maçın normal süresi 0-0 Berabere tamamlandı. Uzatma revrelerinide de gol olmayınca maçta seri penaltı atışlarına gidildi. İlk 5 Penaltı atışını iki takım da golle sonuçlandırınca bu defa seri penaltı atışlarına gidildi. Seri penaltı atışının ilkini İlimanderespor kullandı Ufuk’un kullandığı penaltı atışını Sinanoğluspor kalecisi Muhammet çıkardı. Sinanoğluspor’un 6. Penaltı atışını Hasan  kullandı ve atışı gole çevirerek Sinanoğluspor’un Birinci amatör kümeye çıkışını ilan etti.

SİNANOĞLUSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

Maç sonrasında düzenlenen törenle Sinanoğluspor şampiyonluk kupasına kavuştu. Gelecek sezon Birinci amatör kümede mücadele edecek olan Sinanoğluspor’un şampiyonluk kupasını Askf Başkanı yaşar zımba Başkan yardımcısı Cevat Ekşi ve Futbol İl Temsilcisi Tezcan demir birlikte verdiler.

SAHA: Erenler Çim saha

HAKEMLER : Burak Olcar- Anıl Garan- Uğur muslu

LİMANDERESPOR: Suat- Uğur- Yasin- Oruçay- ( Cihan ) – Emre- ( Hakan )- Ufuk- Oğuzhan- Ömer- Sinan- Gökhan- ( İsmail )- Vedat

ANTRENÖR Fikri Şenel

SİNANOĞLUSPOR : Muhammet- Raşit- Doğan- Özgür- Veli- Hasan- Erdem- ( Ali İhsan )- Kaan- Faruk- Yener- Sinan

ANTRENÖR : Fazlı Yağcı

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!