Şimdi Lider olacaktık

featured

Şimdi Lider olacaktık

Değerli Sakarya’mızın yetiştirdiği güzide futbolculardan biri olan Tuncay Şanlının takımın başına direk getirilmesi ne kadar yanlış olduğu yine orta.

Yazık kaybolan puanlarımıza şu anda lider biz olacaktık. Hayallerimiz Play-Offa kalmayacaktı. Yinede Sakaryaspor’umuzun şimdiki başkanı olan İsmail Gürses’e teşekkür ederim. Teknik direktör konusuna acil çare bularak Osman hocayı 2 yarı başında takımın başına getirdi. Osman hocanın takım içindeki konumu ortada 6 maç 6 galibiyet. Burada Tebrik ederim hocamızı Sakaryaspor’umuz demek’ki ilk yarıda düşünüldüğü gibi o dönem getirilseydi bizi kimse tutamazdı ve liderliğimiz devam ederken diğer takımlardan çok farkla sezonu tamamlardık.

Allah yolumuzu açık eylesin Bu takımla Play-Offu da rahat geçeriz Attıkları gollerden dolayı Zafere ve Coşkun’a nasıl teşekkür edersek edelim.

Takımdaki tüm futbolculara da aynı teşekkürü söylemekle yaad ederim. Demek ki elimizde çok güzel değerli elmas gibi futbolcularımız varmış da onları sahaya süremeyişlerine üzülüyorum. Teknik adamlık bu işte maçı okumak futbolcuların nerede nasıl oynatmak gerektiğini bilmek gerekmiş. Dilerimde Afyonspor bir tökezlenir de biz de yolumuza devam ederiz böyle güzel galibiyetlerle.

Ne var ki daha maçlar bitmedi gün bitmeden neler doğar misali biz yolumuza böyle galibiyetlerle devam edelim. Ondan sonrası hayırlara vesile olur. Sevindirici olarak Şu var ki Sakaryaspor’muz Play-Off’u garantilemiş olması hepimizi sevindirmiştir. Sahadaki oyuna bakarsak Sakaryaspor’a yakışır şekilde futbolcuların koordineli kolektif futbol oynamaları başarıyı getirmiştir. Sakaryaspor’umuzun Orhangazispor’la oynadığı maçta ilk yarıda 1 kez bizim kaleye atak yapmasına rağmen 20 ci dakikadan sonra baskılı oynayan Sakaryaspor’umuz ilk yarının bitimine az kala Zafer Aydoğdu’nun kornerden gelen topa kafa topu vuruşu ile ilk yarıyı 1-0 bitirmemizi sağlamıştır.

İkinci yarıda da tamamen inisiyatifi ele alan Sakaryaspor’umuzun Kanatlarda çok güçlü olan Ercağ ve Fatih’in rakibe yaptıkları baskılı atakları karşısında Çoşkun’un topu takip ederek 2 golu atarak maçı 3-0 yapmasını sağlamıştır. Sakaryaspor’umuz yeni hocamızla 6 da 6 galibiyet alarak yolumuza devam etmemizi sağlamıştır. Teşekkürler İsmail Başkanım Teşekkürler Osman hocam başarılarınız daim olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!