ŞİMDİ DE ARİF ŞAHİN VAK’ASI !

featured

ŞİMDİ DE ARİF ŞAHİN VAK’ASI !

Sakaryaspor yönetiminin göreve geldiği tarihten bu yana eski problemli dosyalarla uğraşmaktan yönetime nerede ise “ gınah “ geldi derken, şimdi de ortaya eski futbolculardan Arif Şahin dosyası  çıktı.

NASIL ORTAYA ÇIKTI ?

Adana İcra Müdürlüğü’nde hazırlanan dosya ile ilgili olarak Arif’in avukatları Sakaryaspor’u aradı. Sakaryaspor yönetimi önce bunu bir blöf zannetti. Çünkü ortada evrak veya ızlak imzalı bir protokol yoktu. Daha sonra taraflar yaptıkları görüşmeler sonunda bir araya geldiklerinde protokol ortaya çıktı. Tff’ye veya her hangi bir mahkemeye verilmemiş dosya üzerinde pazarlık başladı. 200.000 Tl yazılı dosya karşılığında karşı taraf iyi niyet anlaşması istedi. Sakaryaspor Yönetimi de bu paraya karşılık 45.000 TL verebileceklerini söyleyince iş anlaşma moduna girdi. Şimdi yönetim bu parayı nasıl bulup ödeyecek telaşına girdi. Çünkü protokolde 2007 ile 2009 Yılları arasında görev yapmış yönetim kurulundan iki yöneticinin imzası bulunuyor.

ARİF ŞAHİN KİMDİR ?

Arif Şahin 9 Temmuz 2007 Tarihinde Sakaryaspor’a Ofspor’dan transfer edildi. Arsinspor’da profesyonel hayatına 2006 Yılında başlayan Arif Şahin Sakaryaspor’da geçirdiği 2 Huzursuz sezon sonrasında 2009 Temmuz’unda Kartalspor’a gitti. Arif Şahin bundan sonra da Elazığspor ve daha birçok takımda oynadıktan sonra son olarak ta 20015 Yılında Antalyaspor’dan Tff 1. Lig takımlarından Giresunspor’a transfer oldu. Arif Şahin profesyonel futbolculuk hayatına burada devam ediyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!