Sıkıntı Sadece Forvet Değil

featured

Sıkıntı Sadece Forvet Değil

Sakaryaspor geçtiğimiz pazar günü bu sezonun en kötü oyunlarından birini sergiledi ve bir puana şükretti.

Genel kanı golcü sıkıntımızdan dolayı kısır bir tablo çizdiğimiz yönünde.

Oysaki Sakaryaspor, ortasahasını on beş metrede kır gezisine çıkmış oyunculara emanet etmiş durumda.

Bizi zorlayan, kalemizde pozisyon bulan takımların ortasaha oyuncularıyla bizimkileri bir kıyaslayın hele! Onlarda genç, çabuk, dinamik, adam eksiltebilen ve takımını üçüncü bölgeye taşıyan ortasaha oyuncuları var. Bizde ise stoperlere yapışmış, onların gölgesinde top gezdiren emekliler var!

O yüzden diyorum, Sakaryaspor’da sıkıntı sadece forvet değil. Elbette Feyyaz’da bir durgunluk, bir ”eli ayağına dolaşmışlık” var. Fakat bu sadece onun tarzıyla alakalı değil, onu besleyemeyen,  ona sıfıra inip de iki tane yan top gönderemeyen takımın temposuzluğuyla alakalı.

Devre arası transfer döneminde herkesin beklentisi, Feyyaz’ın indirdiği toplara koşacak, çabuk, süratli bir forvet idi. Ancak duyduğum kadarıyla Elazığspor’dan transfer edilen Ömer de durağan, takım pozisyon üretirse sonuç elde edebilecek ”uzun” bir golcü. Bu transfer Sakaryaspor’un işine yarar mı? Hiç sanmıyorum. İnşallah beni yanıltır da, yüzümüzü güldürür.

Kanaatim o ki, yönetim bir transfer dönemini daha ihtiyaçları gidermeden kapattı.

Pozisyon bilgisi, tarz bilgisi olmadan yapılan transfer kayıtlara bir rakam olarak girer sadece.

Hem de bu rakam için kasanızdan bir miktar para çıkarmanız gerekir.

Tıpkı Sakaryaspor’da olduğu gibi.

kadir korkut

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!