SHÇEK SPOR moral kahvaltısında

featured

      SHÇEK SPOR moral kahvaltısında

Güzel galibiyet

Cumartesi günü oynadıkları güzel futbola ile Harmanlıkspor karşısında 1-0 galip gelen  SHÇEKspor futbolculara  yönetimden sürpriz moral kahvaltısı geldi. Kahvaltıya, Başkan Saffet Uğurlu, Yöneticiler Yalçın Yayla, Levent Aşçı ve Suat Beyenal ile futbolcular katıldı.

Başkan Uğurlu “ Helal olsun”

SHÇEKspor başkanı Saffet Uğurlu Harmanlıkpsor karşısında alınan galibiyeti ve futbolcularının takım oyununu yönetim olarak çok beğendiklerini belirterek “ Kazanan,çok goller atan futbolculara bu tür ikramlar yapılıyor, bizde  futbolcularımıza maçın ertesi günü Saklı Bahçede kahvaltı ikramı yaptık” dedi.

Yalçın Yayla “Mühim olan güzellik”

SHÇEKspor yöneticisi Yalçın Yayla Harmanlıkspor karşısında güzel mücadele örneği veren futbolcularını ve rakip Harmanlıkspor’u kutlayarak “ Mühim olan böylesine güzellikleri yaşamamız. Tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

    

SBE_4994 SBE_4995 SBE_4996 SBE_4998

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!