Sezonu 1 Kupa ve 2 Madalya ile Açtılar

featured

Sezonu 1 Kupa ve   2 Madalya ile Açtılar

Türkiye Bisiklet Federasyonu Türkiye Şampiyonası Alanya 1.Etap Puanlı Yol Yarışları sona erdi.
Şampiyon: Sezon açılışı yol yarışlarına katılan Sakarya’lı bisikletçiler , Genç Bayanlarda takım halinde şampiyon oldular.  Dilara Gül, Şuranur Topçu ve Yasemin Can’dan oluşan Genç Bayan bisiklet takımı 39 km.’lik yolda rakip tanımadı.  Genç Bayanlar ferdi kategorisinde ise Yasemin Can ve Şuranur Topçu Türkiye 3.sü oldular.
Damga vurduklar : Antrenörler Tuncer Salihoğlu ve Saniye Sezer önderliğinde Sezon açılış ve 1.Etap puanlı yol yarışlarına damga vuran Sakarya Gençlik Merkezi Gençlikspor Kulübü bisiklet takımı , şehre mutlu bir şekilde döndü.
Sıra 2. Etapta : Yeni 3-5 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya’nın Belek Beldesindeki 2. Etap Yol yarışlarına katılacak olan Bisikletçiler, hiç dinlenmeden bu yarışlar için hazırlıklara başlayacaklar.
Çelikel’den tebrik : Antalya’dan başarıyla ayrılan Sporcular, Bisiklet İl Temsilcisi Serkan Cerrahoğlu ve Antrenörleri Saniye Sezer ile birlikte Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ettiler. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; 2017 yılının ilk yarışlarında ilimize 1 kupa ve 2 tane Türkiye 3.lüğü kazandıran , bisikletçilerimizi tebrik ediyorum “ şeklinde konuştu.

.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!