SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

featured

HAYDİ HAYIRLISIYLA !

TFF 2nci Lig Beyaz Grupta 2017-2018 Futbol Sezonunun perdesi bugün açılıyor Sakaryaspor’da son hazırlıklar yapıldı. Teknik Direktör Osman Özdemir prova maçını yaptırıp, şut ve gol çalışmasının ardından kafasındaki 11’i belirledi. 18 kişilik kadroyu şekillendirdi. Kendi Stadı yetişmediği için yeni sezonun açılış maçını bugün Saat 17.00’de Gebze Alaettin Kurt Stadında yapacak olan Yeşil-Siyahlılar, bu maçın hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdiler. Dış dünya ile ilişkisini kesen Sakaryaspor’un ilk maça nasıl bir 11 ile çıkacağı merak ediliyor.

 

SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Sakaryaspor, 2017-2018 sezonuna hazır. Lig’de ilk sınavını Karşıyaka karşısında verecek olan yeşil-siyahlı ekibimiz sezona galibiyetle başlamak istiyor Sakaryaspor, ligin ilk maçında Karşıyaka ile Gebze’de karşı karşıya gelecek. İyi bir hazırlık dönemi geçiren yeşil-siyahlı temsilcimiz tam kadro lige hazır durumda. Karşıyaka maçının son çalışmasını dün Rüstemler Tesisleri’nde yapan Sakaryaspor’da moraller bir hayli yüksek. Sezona galibiyetle başlamanın hesaplarını yapan yeşil-siyahlı ekibimiz Karşıyaka maçı için bugün ilimizden ayrılacak. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Sakaryaspor, sezona galibiyetle başlayarak taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. Teknik Direktör Osman Özdemir’in oyuncularına güveni tam.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!