Sezon bizim için güzel geçecek

featured

Sezon bizim için güzel geçecek

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü’nde Calvin J. Harris ve Moustapha Fall değerlendirmelerde bulundu. Harris, “Eğer sıkı çalışmaya devam eder ve takım olursak güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum” derken, Fall ise, “İlk amacımız takım olarak başarılı olabilmek” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yoğun bir şekilde çalışan ekipte geçtiğimiz sezon kadroda yer alan oyunculardan Calvin J. Harris ve takımın yeni pivotu Moustapha Fall değerlendirmelerde bulundu. Her iki oyuncu da Süper Lig’de başarılı olmak için takım olmanın önemine dikkat çekti.

 

Neler yapabileceğimizi gösterdik

Geçen sezonun herkes için harika geçtiğini söyleyen Calvin J. Harris, “Neyi hedeflediysek onu başardık. Her birimiz çok çalışkandık. Neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Türkiye Süper Ligi Avrupa’daki en iyi liglerden birisi. Geçtiğimiz yıl orada oynayan çok sayıda arkadaşım vardı. Onları ve ligi takip ettim. Bu ligde oynayacağımız için çok heyecanlıyım. Şu anda takım uyumumuz çok iyi. Genç ve deneyimli oyunculara sahibiz. Şutörlerimiz ve uzunlarımız çok iyi. Harika bir koçumuz var. Eğer sıkı çalışmaya devam eder ve takım olursak güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

 

Kendimi geliştirmek için buradayım

Fransa’nın Elan Chalon ekibinden takıma dahil olan Moustapha Fall, “Takıma yeni katıldım. Şu anda alışmaya çalışıyorum. Ülke ve takım için ilk izlenimlerim olumlu yönde. Doğrusunu söylemek gerekirse geçtiğimiz yıl Türkiye Süper Lig’ini takip etmedim. Ama Euroleague’i sıkı bir şekilde takip ettim. Bu yüzden ne kadar önemli takımlarla karşılaşacağımızı biliyorum. Süper Lig’i de iyi çalışıp öğreneceğim. Fransa’da 2 sezon ligin en iyi oyuncusu seçildim. Sakarya’da ilk amacımız takım olarak başarılı olabilmek. Bireysel olarak da tabi burada da en iyi oyuncu seçilmek isterim. Ama önce takım olmalıyız. Transfer sezonunda birçok önemli takım beni istedi ama ben oynamak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Onun için buradayım” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!