Şeyvarmazspor ikinci yarı açıldı

1.Amatör Kümede mücadele eden Şeyhvarmazspor deplasmanda As Arifiye karşısında 1-0 yenik olmasına rağmen karşılaşmayı 4-1 kazanarak şansızlığını da yendi. Karşılaşmada 2 kırmızı kart vardı..

Şeyhvarmazspor 1.Amatör Küme C Grubunda ilk karşılaşmada geçtiğimiz hafta Bayatspor’a kendi evinde 3-2 mağlup olurken oynadığı futbolla göz doldurmuştu. Şeyhvarmazspor ligin ikinci haftasında deplasmanda As Arifiyespor karşısında karşılaşmanın ilk bölümlerinde penaltıdan yediği golle 1-0 geriye düşmesine rağmen bulduğu 4 gol ve futboluyla izleyenlerden tam not aldı.

İlk yarı erken gelen gol..

Karşılaşmanın ilk yarısının 15. Dakikasında ev sahibi ekip penaltı kazandı. Penaltıyı Kaptan attı ve As Arifiye 1-0 öne geçti golden beraberlik için rakip kaleyi abluka altına alan Şeyhvarmazspor aradığı beraberlik golünü 34. Dakikada Emre Altınbaş ile buldu 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Şeyvarmazspor ikinci yarı sahada fırtına gibi esti..

İkinci yarı sahanın mutlak hakimi olan Şeyhvarmazspor 49. Dakikada Yetkin Dere ile ikinci golünü buldu 1-2.  74. Dakikada As Arifiyespordan bir futbolcu kırmızı kart gördü ve sahada on kişi kaldı. İki dakika sonra 76. Dakikada Şeyvarmazspor dan Ceyhun Gür kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 79. Dakikada Emrah Doğan Şeyhvarmazspor’un üçüncü golünü atarak takımını 1-3 öne geçirdi. 86. Dakikada Şeyvarmazspor Harun ile mükemmel bir gol daha buldu 1-4. Doksan dakika Şeyhvarmazspor’un 4-1 üstünlüğü ile sona ererken, 1. Amatör Küme C Grubunda ilk galibiyetine ulaştı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!