SEYİRCİLER NEREDEN SEYREDECEK ?

featured

SEYİRCİLER NEREDEN SEYREDECEK ?

Hendek Şehir Stadı uzun bir zamandır zemininin kötü oluşu nedeniyle rahatsızlık yaratırken, Hendek Belediyesi Yeni Spor salonunun yanındaki boş bir yere Yeni hendek Stadını yapmaya karar verdi.

HERKES ŞAŞIRDI KALDI !

Sessiz sedasız inşaatı devam eden Yeni hendek Stadına bakmaya giden Sakarya Amatör Spor kulüpleri Başkanı yeni stadı görünce önce sevindi ancak daha sonra da iyice inceleyince hayretler içerisinde kaldı. Oyun alanına serilen sentetik halı sahayı çevreleyen atletizm pisti köşe bayraklarının arkasında aslında yapılması gereken oval ölçülerin aksine pist bir mühendislik harikası olarak ( ! )  tam 90 derece keskin bir viraj halinde yapılmış. Diğer yandan çalışmalar devam ederken de maçları ve burada yapılacak törenleri izlemek üzere gelecek olan seyircilere tribün yapılmamış. Çalışmaları merakla izleyen spor severler ister istemez “ biz nereden seyredeceğiz, yeni stad ne zaman bitecek ? “ şeklinde sorular sormaya başladılar bile. Şimdi gözler sahanın yapımını üstlenen Hendek Belediyesi’ne çevrildi. Bakalım ne olacak ?

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!