Şeyhvarmazspor:4 – 2 Kuzulukspor

featured

Şeyhvarmazspor deplasmandan sonra kendi evinde kazanmayı da bildi..

Sakarya 1. Amatör C Grubunda deplasmanda aldığı puanlarla dikkat çeken Şeyhvarmazspor bu sezon evinde ilk galibiyetini Kuzulukspor’u 4-2 yenerek aldı ve şeytanın bacağını kırdı. Karşılaşmada iki kırmızı kart vardı.

Pamukova Mekece Stadında oynanan karşılaşma’nın henüz 10’uncu dakikasında konuk ekip Kuzulukspor Sergen’in golü ile 1-0 öne geçti. Golden beş dakika sonra dakikalar 15’i gösterirken Halit Şeyhvarmazspor’un beraberlik golünü attı. Sahanın en iyilerinden Emre 36. Dakikada Şeyhvarmazspor’u 2-1 öne geçiren golü attı. 45. Dakikada Şeyhvarmazspor dan Ömer ve Kuzulukspor dan Ertuğrul arasında çıkan tartışmada hakem iki futbolcuyu da kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. İlk yarı Şeyhvarmazspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının 57. Dakikasında Sinan Kuzulukspor’un beraberlik golünü attı. Golden sonra oyun üstünlüğünü eline alan Şeyhvarmazspor bir çok gollük pozisyondan yararlanamadı. 73. Dakikada Ceyhun köşe vuruşuna yakın bir yerden nefis bir frikik kullandı ve top ağlarla buluştu. Bu golle Şeyhvarmazspor 3-2 öne geçti. 76. Dakikada Kuzuluksporlu futbolcuların ve teknik kadronun hakeme ofsayt gerekçesiyle tepki gösterdikleri gol geldi. Sahanın yıldızlarından Emre atılan uzun topu yakalayıp ceza sahasına girdi kaleciyi de çalımlayıp topu boş kaleye gönderdi ve Şeyhvarmazspor’u 4-2 öne geçirdi. Bu gol sonrasında sert itirazlarından dolayı Kuzulukspor teknik heyeti hakem tarafından saha dışına gönderildi.

Karşılaşma Şeyhvarmazspor’un 4-2 üstünlüğü ile sona ererken bu sezon deplasmanda aldığı puanlarla dikkat çeken Şeyhvarmazspor kendi sahasında ilk defa üç puanın sahibi oldu. Karşılaşma sonrası Şeyhvarmazspor yönetimi futbolculara moral yemeği verirken, Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik alınan galibiyet nedeni ile futbolcularını kutladığını belirterek “ Sonunda kendi sahamızda da kazanmayı bildik. Bizlere desteklerini esirgemeyen belediye başkanımız Cevat Keser’e teşekkür ediyoruz. İlk yarının son karşılaşmasından da puan veya puanlarla dönmek istiyoruz “ dedi.

Şeyhvarmazspor; 4    Kuzulukspor; 2

Saha; Mekece

Hakemler; Özgür Ömez-Vedat Duman-Oğuz Satıroğlu

Şeyhvarmazspor; Murat*** Ceyhun*** Halit*** Abdullah*** Harun*** Yetkin*** Emre****( Melih** Dak. 88) Recep***( Aşkın** Dak.82)  Uğur*** Ömer***

Antrenör; Özcan Sevinç

Kuzulukspor; Uğur** Mücahit** Sergen** Hasan Can** Turgay**( Hasan** Dak.73) M.Hüseyin** Fatih**( Selim** Dak52) Sinan** Ertuğrul** Ahmet** Musa**

Antrenör; İbrahim Altuntaş

Goller;: Halit (Dak.15)- Ceyhun (Dak.73) Emre ( Dak36-75) (Şeyhvramazspor) Sergen (Dak.10)- Sinan ( Dak.57( Kuzulukspor)

 Kırmızı Kartlar; Ömer ( Dk.45)  (Şeyhvarmazspor) Ertuğrul  Dk.45 (Kuzulıkspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!