Şeyhvarmazspor uzatmalarda galibiyetten oldu..

featured

Şeyhvarmazspor uzatmalarda galibiyetten oldu..

Sakarya 1. Amatör Küme A Grubunda Şehvaramazspor evinde ağırladığı Taşburunspor karşısında galibiyeti 90+3 de yediği golle kaçırıp bir puana razı oldu.

1’inci Amatör Küme A grubunda Şeyhvarmazspor ilk iki haftada aldığı sonuçlarla beraberliğe adeta abone oldu. İkinci hafta evinde Taşburunspor’u ağırlayan Şeyhvarmazspor, karşılaşma öncesi Özdemir Tesislerinde kahvaltıda bir araya geldi.

Mekece stadında oynanan karşılaşmanın 21. Dakikasında konuk Taşburunspor penaltı kazandı. Tı-opun başına geçen Mert konuk takımı 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Şeyhvarmazspor ilk yarıda aradığı beraberlik golünü bulamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının 50. Dakikasında bu kez Şeyhvarmazspor penaltı kazandı. Penlatıyı Şafak gole çevirince skora denge geldi 1-1. Henüz golden iki dakika sonra dakikalar 52’yi gösterirken Şeyhvarmazspor dan Burak ceza shası dışından sol ayağı ile nefis bir şut şıkardı. Kalecinin bakışları arasında top ağlarla buluştu. Bu golle Şeyhvarmazspor 2-1 öne geçti. Golden sonra Taşburunspor Şeyhvarmaz kalesinde beraberlik golü aradı. Aradığı beraberlik golünü ise uzatmaların 3’üncü dakikasında Kenan’ın attığı golle buldu 2-2.  Karşılaşma bu skorla sona ererken Şeyhvarmazspro geçtiğimiz hafta Karaçamspor karşısında uzatmalarda bulduğu golle beraberliği kurtarırken, bu hafta kendi evinde uzatmaların son dakikalarına kadar galip götürdüğü karşılaşmadan beraberlik ile ayrıldı.

Şeyhvarmazspor: 2 Taşburunspor: 2

Stad: Mekece

Hakemler: Arif Sucuoğlu-Önder Demir-Bilal İnci

Şeyhvarmazspor: Murat** Süleyman** Kadir Can** Burak*** Ömer**Abdusssamet** Yetkin** Muhammet** Kadir** Şafak** Cihan**

Antrenör: Cumhur Öçal

Taşburunspor: Zafer** Şükrü** Yasin** Ferdi** Nezircan** Hasan** Melih** Emrah** Mert** Melih** Kadir**

Antrenör: Erol Atalar

Goller:

Şeyhvarmazspor: Şafak Dak.50 (Penlt), Şafak Dak.52

Taşburunspor: Mert Dak.21 (Penlt), Kenan Dak.90+3

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!