Şeyhvarmazspor maç öncesi kahvaltıda bir araya geldi..

featured

Şeyhvarmazspor maç öncesi kahvaltıda bir araya geldi..
Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda bugün Grup Lideri Yeşilyurtbelde ile karşılaşacak olan Şeyhvarmazspor kahvaltıda bir araya gelip moral depoladı..
1 Amatör Küme C Grubunda bugün ( 5 Mart Cumartesi) Mekece sahasında Grup Lideri Yeşilyurtbeldespor ile karşılaşacak olan Şeyhvarmazspor, önemli müsabaka öncesi hazırlıklarını tamamladıktan sonra maç sabahı Özdemir Tesislerinde kahvaltı da bir araya geldi.
Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, Antrenör Özcan Sevinç ile teknik hayetin yanı sıra tüm futbolcuların katıldığı kahvaltıda konuşulan tek şey grup lideri Yeşilyurtbeldespor ile yapılacak müsabaka oldu. Futbolcular Kulüp başkanı ve teknik heyete galibiyet sözü verirken, futbolcuların hırsı ve morallerinin üst seviyede olduğu görüldü.
Kahvaltı sonrası karşılaşmanın oynanacağı Mekece Stadına hareket eden Şeyhvarmazspor da başkan Tanju Çelik, maç öncesi güzel bir moral kahvaltısı olduğunu ifade ederek “ Futbolcularımızı maç öncesi kahvaltıda buluşturan ve bizlere başarı dileklerinde bulunan Özdemir Tesisleri sahibi Aydın Özdemir ile Şeyhvaramaz mahalle muhtarı Mevlüt Koştur’a teşekkür ediyoruz “ dedi.

DSCF4136 DSCF4137 DSCF4138 DSCF4139 DSCF4140

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!