Şeyhvarmazspor lideri puansız gönderdi..

featured

 

Sakarya 1.Amatör C Grubunda Şeyhvarmazspor Yeşilyurtbeldespor’u ağırladı. Karşılaşmada verilen 4 penaltı dan 3’ü kaçtı ve bir kırmızı kart çıktı. Gülen taraf Şeyhvarmazspor oldu 2-0..

Şeyhvarmazspor 1. Aamatör Küme C Grubu lideri Yeşulyurtbeldespor’u Mekece stadında 4 penaltının 3’ünün kaçırıldığı karşılaşmada Ceyhun’un penaltıdan ve golcüsü Harun’un 90+2 de attığı gollerle puansız gönderirken, 74.dakikada Yeşilyurtbeldespordan Oğuzhan kırmızı kart gördü.

İlk yarıda karşılıklı kaçan iki penaltı…

Mekece sahasında oynanan karşılaşmaya iki takımda temkinli başladı. Karşılaşmanın 15. Dakikasında Yeşilyurtbeldespor kazandığı penaltıyı Fatih ile gole çeveremeyince konuk takım öne geçme fırsatını kaçırdı. 6 dakika sonra dakikalar 21’i gösterirken bu kez Şeyhvarmazspor bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Harun penaltıyı dışarı atınca bu defa ev sahibi ekip öne geçme fırsatını kaçırdı. İlk yarı karşılıklı ataklar ve kaçırılan penaltılar ile 0-0 sona erdi.

İkinci yarı 2 penaltı dan biri kaçtı son gülen ev sahibi oldu..

Karşılaşmanın iknci yarısında daha atak görünen Şeyhvarmazspor 57. Dakikada bir penaltı daha kazandı. Kamil topu  fileler yerine kaleciye nişanlayınca ev sahibi ekip bir kez daha öne geçme fırsatını değerlendiremedi. 74. Dakikada Harun’un ceza sahası içinde Yeşilyurt Kalecisi Zekariya tarafından düşürüldüğü gerekçesi ile karşılaşmanın orta hakemi bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Yeşilyurtbeldespor’lu futbolcular uzun süre karşılaşmanın  hakemi Utku Kocaer’e itiraz ettiler. Bu itirazlar sonunda  Yeşilyurtbeldespor dan Oğuzhan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Bu kez topun başına geçen Ceyhun sert bir vuruşla topu kalecinin solundan ağlara gönderdi ve eb sahibi ekip 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın uzatma dakiklaların’ın 2. Dakikasında skoru belirleyen gol Şeyhvarmazspor’un golcüsü Harun dan geldi ve ev sahibi Şeyhvarmazspor Grup lideri Yeşilyurtbeldespor’u 2-0 yenerek playof yolunda büyük avantaj elde etti.

Şeyhvarmazspor: 2  Yeşilyurtbeldespor: 0

Saha: Mekece

Hakemler: R.Utku Kocaer-Barış Uzun-Enes Ayar

Şeyhvarmazspor: Murat**** Halit*** Ceyhun*** Ömer*** Fahri*** Abdullah*** Recep** Adem**-Emre** Kamil*** Harun***

Antrenör: Özcan Sevinç

Yeşiyurtbeldespor: Zekeriya** Hakan** Oğuzhan** Hasan Şahin** Yakup** Recep*** Kadir** Cihat** Fatih*** Fatih Tug**

Antrenör: Vahat Ay

Goller: Şeyhvarmazspor: Ceyhun ( Dak.74)- Harun ( Dak.90+2)

Kırmızı Kartlar; Oğuzhan ( Dak.74)

DSCF4169 DSCF4243 kaptanlar S0024155 S0154211 S0204230 S0214233

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!