Şeyhvarmazspor dan Kaymakam Karal’a forma ve plaket..

featured

 

Sakarya 1. Amatör C Grubunda mücadele eden Şeyhvarmazspor yönetimi Kaymakam Recai Karal’a üstünde ismi yazan forma ve spora verdiği desteklerinden dolayı plaket takdim etti..

Pamukova’nın Sakarya 1. Amatör Küme C Grubundaki temsilcisi Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, Mahalle Muhtarı Mevlüt Koştur ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Kaymakamı Recai Karal’ı makamında ziyaret ederek, amatör futbola verdiği desteklerden dolayı, üstünde Kaymakam Recai Karal’ın ismi yazılı takım forması ile plaket takdim ettiler.

Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, Kaymakam Karal’ın amatör spor kulüplerinin yanında olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek “ Sayın Kaymakamımızın amatör spora olan bakışı bizlere güç veriyor. Kendilerine minnettarız “ dedi.

Kaymakam Recai Karal ise üstünde ismi yazılı 61 numaralı Şeyhvarmazspor formasını unutulmaz bir hatıra olarak saklayacağını ifade ederek “ Şeyvarmazspor Kulüp Başkanı Çelik, Mahalle Muhtarı Koştur ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Amatör spor’un yanında olmaya destek vermeye devam edeceğiz. İlçemizde amatör spor anlamında başarılı işlere imza atılıyor. Bu gençleri ve başarıları görmezlikten gelinemez. İlçemizde spor anlamında yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. İnşallah o yapılanma tamamlandığında amatör spor bir nebze olsun rahat bir nefes alacak “ dedi.

Kaymakam Karal, kulüp başkanı Çelik ve yönetim kurulu üyelerinden bir süre takım hakkında bilgi alıp sorunlarını dinledikten sonra kendilerine başarılar diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!