Şeyhvarmazspor başkan Keser’e teşekkür etti..

featured

Şeyhvarmazspor  transfer için başkan Keser’e teşekkür etti..

Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Şeyhvarmazspor yeni transferi Kamil Kaan Sevinç’in takıma kazandırılmasındaki desteğinden için belediye başkanı Cevat Keser’e teşekkür etti..

Ligin ikinci yarısına iddialı bir şekilde hazırlanan Şeyhvarmazspor bir yandan da yeni transferler ile kadrosunu güçlendiriyor. Süper Amatör Kümede mücadele eden Pamukova1968 Spor Kulübünün başarılı futbolcusu Kamil Kaan Sevinç’i kadrosunu katmayı başaran Şeyhvarmazspor, Kamil’in transferinde kulüplerine verdiği maddi ve manevi destekten dolayı belediye başkanı Cevat Keser’e teşekkür ettiler.

Başkan Keser’i makamında ziyaret ettiler..

Belediye başkanı Cevat Keser’i makamında ziyaret eden Şeyhvarmazspor Kulüp başkanı Tanju Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve Antrenör Özcan Sevinç, başkan Keser’in amatör spora ve Şeyhvarmazspor’a verdiği maddi ve mani desteklerden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Ziyarette Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Yaşar Zımba da bulundu.

Şeyhvarmazspor başkanı Çelik teşekkür etti..

Şeyhvarmazspor Kulüp başkanı Tanju Çelik, ikinci yarıya iddialı bir şekilde hazırlandıklarını, takımlarının yeni transferlerle ile daha da güçleneceğini ifade ederek “  Kamil Kaan Sevinç’i başkanımız Cevat Keser’in destekleri ile Şeyhvarmazspor’a kazandırdık. İki futbolcu ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Belediye başkanımız Cevat Keser’e amatör spora ve Şeyhvarmazspor’a verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz “ dedi.

Başkan Keser, “ Amatör spor’a destek olmaya devam edeceğiz..”

Başkan Cevat Keser ise Şeyhvarmazspor yönetimi ve teknik heyetinin yaptıkları ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “ İlçemizde amatör alanda faaliyet gösteren kulüp ve sporcular ile sürekli temas halindeyiz. Kendilerinin taleplerine imkanlar ölçüsünde direk çözüm sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de kulüplerimizin ve sporcularımızın maddi, manevi yanında olmaya devam edeceğiz “ dedi.

12489191_758845264260042_3409493953088806999_o

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!