Serkan Özbalta’dan taraftar vurgusu, “Çok deli ve özel bir taraftarımız var”

featured

Sakaryaspor’un Adanaspor’u 3-2 mağlup etmesinin ardından açıklamalarda bulunan Sakaryaspor teknik direktörü Serkan Özbalta, “Çok deli, özel ve güzel taraftarımız var” dedi

Sakaryaspor taraftarlarının desteğiyle neler yapabileceklerini gösterdiklerini ve çok karakterli bir oyuncu grubunun olduğunu ifade eden teknik direktör Serkan Özbalta,“5-0’dan sonra kendi seyirciniz önünde 2-0 mağlup durumda olmayı düşünebiliyor musunuz? Bundan sonraki dönüş beni çok mutlu etti. Oyuncularım çok istekli, çok coşkululardı ve sonuna kadar mücadele ettiler. Oyunu hiç bırakmadılar. Bu bizi çok mutlu etti. Ciddi bir risk aldılar. Soyunma odasına girerken 2-1’i bulmak çok önemliydi. O dakikadan sonra savunma arkasına uzun top atacaklarını bekliyorduk. İleri üçlü, orta sahamızın bunlara cevap vermesi ve gelen skor bizi mutlu etti. Oyun oynamak isteyen bir topluluğa sahibiz. Sakarya şehrine hizmet eden karakterli ve değerli oyuncularımız var. Kasongo’nun 30’uncu saniyede bir pozisyonu oldu. Sonrasında 1-0, ardından 2-0 oldu ama ben yine de inancımı kaybetmedim” ifadelerini kullandı.

Sakaryaspor’un çok özel özel ve güzel bir taraftar grubu olduğunu söyleyen teknik direktör Serkan Öbalta, ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Sakaryaspor coşkulu, riskli oynamalıdır ve seyirci de bu takımın arkasından gitmelidir diye düşünüyorum. O ortamı yakalarsak, inşallah güzel yerlere gideceğiz ama gerçekçi olmak lazım; 1 müsabaka kazanıldı. Oynanan oyundan Sakarya’daki herkesin zevk almasını istiyoruz. Yarın neyi ne ne olacağını bilemiyoruz. Anın tadını çıkartmak istiyoruz. Seyircilerimizin biraz daha fazla olmasını istiyoruz. Onların coşkusuna, desteğine ihtiyacımız var ki bugün neler olabileceğini gördük. Bambaşka, çok deli, mutlu ve memnun edici bir taraftar. Bu taraftarlar bu stadı doldurmalı”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!