SERİYİ BOZMADIK ! 1-1

SERİYİ BOZMADIK ! 1-1

5 Maçtır galibiyet yüzü göremeyen Sakaryaspor, Kahramanmaraş BBSK Karşısında yine beraberlik serisini sürdürdü ve sahadan 1 Puanla ayrıldı ve 22 Puanla puan cetvelindeki 8. Sırada kaldı. Lider Etimesgut’un yenilgisiz sürdürdüğü liderliği devam ederken, liderle aramızdaki puan farkı ise 13’e yükseldi. Sakaryaspor 1-0 Öne geçtiği karşılaşmada yine galibiyeti koruyamazken üstüne üstlük sarı kart gören Sertaç ve Burak Bekaroğlu da cezalı duruma düştüler.

İLK YARI KÖTÜ FUTBOL

Sakaryaspor maçın 30. Saniyesinde bir fırsat yakaladı, Mustafa Akgün’ün şutunu kaleci Ahmet dışarıya attı. Bu dakikadan sonra Kahramanmaraş B. Şehir Belediyespor daha baskılı bir futbol oynamaya başladı. Yakaladıkları bir gol pozisyonunda Tuna’nın kafa vuruşunu kaleci Yavuz kornere çeldi. Bu pozisyon sonrasında ortaya tatsız tuzsuz bir futbol çıkmaya başladı. Her iki takım da birbirlerine üstünlük sağlayabilecek bir oyundan uzak bir futbol sergilediler. Maçın 38. Dakikasında ani bir atakta Mert Sarı’nın sert şutunu yine kaleci Ahmet dışarıya çıkarttı. Savunmadan ileriye Feyyaz ve Mustafa Akgün’e çıkartılan toplarda bu futbolculara destek verebilecek manat oyuncularının sıkıntısının çekildiği karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona erdi.

GOLLE BAŞLADIK

Maçın ikinci yarısına Sakaryaspor golle başladı. 47. Dakikada ceza alanına giren Feyyaz boş durumdaki Mustafa Akgün’e çıkarttı, Mustafa Akgün’e sadece topa vurmak kaldı ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Bu golden iki dakika sonrasında bu defa Sadullah topla buluştu vuruşu dışarıya gitti. Sakaryaspor ikinci yarıya hızlı başladı.  60. Dakikada Sakaryaspor çok önemli bir pozisyon yakaladı. Bu dakikada Yine Feyyaz ceza alanına indirdi topa Mustafa Cevahir çok sert vurdu ama topu kaleci başarılı bir şekilde dışarıya gönderdi. 69. dakikada çok talihsiz bir gol geldi. Bu dakikada orta alanda dolaşan topu Kerem uzaktan kalemize gönderdi, kaleci Yavuz ne yapacağına karar veremeden top ellerine çarpıp ağlarımızla buluştu ve Kahramanmaraş beraberliği sağladı 1-1.Sakaryaspor golden sonra oyuna Mert Sarı’nın yerine Burak Göksel, Mustafa Akgün’ün yerine Volkan Yılmaz hamlesi yaptı ama pek fark etmedi. Maçın 79. Dakikasında Sertaç ve 80. Dakikasında da Burak Bekaroğlu sarı kart gördüler ve cezalı duruma düştüler. Maçın hakemi 4 oynanmamış dakika oynatmaya başladı. Bu dakikalarda Sakaryaspor gol için yüklendi ama netice alamayınca maç ta 1-1 Sona erdi.

————————————————————————————————————

STAD: Kahramanmaraş 12 Şubat Stadı

HAKEMLER : Erdoğan Özkaya***  Abdurrahman Duman***  Kemal Mavi***

KAHAMANMARAŞ B. ŞEHİR BELEDİYESPOR : Ahmet**  Ömer Halis**  Kerem** (Bedri Dk.75) Hüseyin**  Ömercan*  Sami**  Ömer ** Haluk* ( Emir Dk.89 )  Resul**  Muhammet Ali**  Tuna***

TEKNİK DİREKTÖR : Fethi Çokkeser

SAKARYASPOR A.Ş : Yavuz**  Sadullah***  Mustafa Cevahir**  Mustafa Akgün** ( Volkan Yılmaz Dk. 79 )  Nedim**  Sertaç**  Mert**( Burak Göksel Dk.81 )  Feyyaz**  Adnan**  Burak Bekaroğlu**  Canberk**

TEKNİK DİREKTÖR :  Deniz kolgu

GOLLER : Dk. 47 Mustafa Akgün ( Sakaryaspor ) Dk. 69 Kerem ( Kahramanmaraş BBSK )

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 1 Mustafa Akgün bir anda ceza alanı içerisinde topla buluştu, vuruşunu kaleci çıkarttı.

Dk12 Yandan gelen bir ortaya Tuna yükseldi, kafa vuruşunu kaleci Yavuz kornere çeldi.

Dk. 38 ileriye çıkartılan bir topla Mert Sarı buluştu, şutunu attı bu şutu da kaleci önledi.

Dk. 45 rakibine sert giren Mert sarı  kart gördü.

Dk. 47 ceza alanı içerisinde Feyyaz müsait durumdaki Mustafa Akgün’ü gördü, Mustafa’nın vuruşu ile Sakaryaspor 1-0 Öne geçti.

Dk. 49 Bir anda topla buluşan Sadullah kaleyi gördü sert vuruşu dışarıya gitti.

Dk. 69 Kahramanmaraşspor orta alanda topu gezdirirken Kerem çok uzaktan kaleye gönderdi, Yavuz tutayım mı, çıkartayım mı derken ellerine çarpan top ağlarımızla buluştu ve durum 1-1 oldu.

Dk. 73 Mustafa Cevahir’in şutu dışarıya gitti.

Dk.90 Maçın hakemi 4 Duraklama dakikası oynatmaya başladı ama gol gelmedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!