Seriye bağladık

featured

 

Teknik ekip değiştirilmesinden sonra ilk defa seyircisi önünde sınav verecek olan sakaryaspor merak ediliyordu. Hava tam futbol oynamaya müsait bir hafta önce alınan sultanbeyl spor galibiyeti morali ve hafta içi kadro dışı kalan Talha ve Farhat’ın affedilmeleri artı bir durumdu.

Afyon maçında yaşanan hayal kırıklığına rağmen umulanın üstünde bir seyirci önünde oynan maçta ilk yarıya tutuk başlayan sakaryaspor ilerleyen dakikalarda üç haftadır futbol oynamayan fakat kendine iyi bakmış Talhan’ın gayretleriyle bir nebze olsun canlanan takımımız pozisyonlara girmeye başladı nitekim Talha’nın asisliğinde yine Tuncay zamanında yedek kulübesinde unutulan Ayaç Ak’ın çok düzgün ve akıllı vuruşuyla perdeyi açtık. Bu Talha’yı gördükten sonra Tuncay’a ve yönetime çok kızmak lazım orta sahayı gerçekten toparladı. Birde hazırmı bilmiyorum Ferhat’ta takıma girdikten sonra çok zor puan kaybedeceğimiz zannediyorum. Yalnız Kalecimiz çok güven vermiyor. Zafer son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşıyor. Osman hoca geldikten sonra gözle görülür bir takım oyunu havası var o şişir gol olsun gitmiş yerine bol pas yapıp kanatlardan inip pozisyon bulmaya gelmiş. Yalnız burada golçü Mümin bazen çok yalnız kalıyor kendi başına defansla uğraşmak zorunda kalıyor. Osman hocamız bunada bir çözüm bulursa daha iyi futbol ve bol gol izleyeceğimiz anlamına geliyor.

İnşallah bu bir seri başlangıcı olur da futbolu bu kadar seven şehir hakkettiği liglere ulaşır.

Kuzeyde futbol seviliyor.

Biz Kuzey bölgesi olarak özellikle futbolu çok seviyoruz o nedenle bölgemizde süper ligde 4 takımla mücadelemiz devam ediyor bölge olarak Karasuspor Kocaalispor K.Güvenspor ve Karasu Yalıspor olarak birde bu sezon bu takımların arasına kesin katılır diye düşündüğüm Karasu Kültürspor vardı amma sanırım son iki haftada  aldığı mağlubiyetler ile birinci amatör kırmızı gurupta bu şampiyon olma şansını yitirmişe benzer bir puan durumu oluştu gerçi playofta şansı bu kadro ile oldukça yüksek gözükmekte amma son kendi sahasında oynadığı rakibi Akartapespor maçında gördüğüm futbol bana pek iç açıcı gelmedi,sevgili kardeşim başkan Recep Kurt Yusuf Parlak ile beraber  iyi bir kadro kurmuşlar başlarına da antrenör olarak İlimizin tecrübeli antrenörlerinden Sakaryaspor’un eski futbolcusu Ercan Zorlu’yu getirmişler fakat gördüğüm o ki kişisel becerile kalmış bir futbol anlayışı içinde idiler futbolcu kardeşlerim Akartepespor karşısında gol yollarında ki ayaklar altı pas içinde topu auta atınca 4-0 lık mağlubiyet kaçınılmaz oldu elbette guruplarında lider olan takım ve çok iyi tanıdığım Aydın Özmert kardeşim belli ki işi ciddiyete almış ve takımını özellikle çok iyi hazırlamış olarak gördüm demek neymiş efendim her şey çalışmakla ve Şampiyonluk istiyorsan kişisel futbolla değil takım oyunu ile ciddi çalışarak camianı Şampiyon yapacaksın ben öyle gördüm yine de Kültürspor’umuza süper lig yolunda playofta başarılar diliyorum, Bu arada karasu Aziziyespor’uda kutlamak gerekiyor kısıtlı sporcu ve kısıtlı maddi imkanlar ile şu anda grubunda lider ve süper lige emin adımlarla geliyor. Reşit Yetim ve arkadaşlarını bu başarıdan dolayı canı gönülden kutlamak gerekiyor. Gelelim Süper lig beyaz ve kırmızı gurupta ki takımlarımıza Karasuspor Kocaalispor kendilerini adapte etmişler playof maçlarına derslerine ikinci devre itibarı ile iyi çalışmışlar Karasu Yalıspor ise her zamanki mütavazi anlayışından vaz geçmeden ligde tutuna bilme savaşı veriyor Karasu Güvenspor ise Kırmızı gurupta hele bu hafta Arifiyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde yenerse playof şansını lig sonuna kadar götüreceğe benziyor ne diyelim tüm takımlarımıza başarılar diliyorum şimdiden gelecek haftalar için

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!