Seride durum 2-1 oldu

featured

Astra Group Büyükşehir Basket, play-off çeyrek final serisinin üçüncü maçında karşılaştığı Türk Telekom’a 96-76’lık skorla mağlup oldu. Bu sonucun ardından seride durum 2-1 oldu.

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türk Telekom ile play-off çeyrek final serisinin üçüncü maçında karşılaştı. Ankara TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Lazeric Jones, Doğukan Şanlı, Kerem Özkan, Hakan Yapar ve Charles Jackson ilk 5’i ile çıkan Büyükşehir Basket, ilk çeyreği 32-19’luk skorla geride kapattı. Mücadelenin 2. çeyreğinde de rakibini yakalayamayan Büyükşehir Basket, devreye 8 sayı geride 46-38’lik skorla gitti. Mücadelenin 3. çeyreğinde de Büyükşehir Basket istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve son periyoda 73-56’lık skorla geride gitti. Son periyotta da farkı kapatamayan Büyükşehir, sahadan 96-76’lık skorla mağlup ayrıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!