SERDİVANSPOR ZORLU VİRAJDA

SERDİVANSPOR ZORLU VİRAJDA

BAL Ligi 8.Grupta yarın grubun güçlü temsilcisi BEYÇAYIRI SAHASI – ZONGULDAK – EREĞLİ   Saat  15 00 Karadeniz Ereğli Belediyespor ile rakip sahada karşılaşacak olan Serdivanspor, yine 3 puan için oynayacak.

İLK DEPLASMANLARINA ÇIKIYORLAR

Sarı siyahlı takımın başarılı antrenörü Reşat Salpat, rakibi hakkında yeterli bilgiler aldıklarını zaten sezon başında da onlarla özel bir maç yaptıklarını hatırlatarak, “Sakaryasporun eski futbolcusu Taner demirbaş’ın çalıştırdığı Ereğli Belediyespor, iyi ve kaliteli bir takım. Onlar da en az bizler kadar iddialılar. 3 maçı kendi sahamızda oynadıktan sonra, bu sezon ilk deplasman maçımızı oynamış olacağız. Biz lige maç maç bakıyoruz ve kesinlikle hiçbir takıma iyi ya da kötü demiyoruz. Tam tersi tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Bu maç da böyle bir maç. Kaldı ki geçen hafta Karasuspor’u Karasu’da 2-0 yenen bir takım. Hedefimiz bu maçı da kazanıp liderliği elimize geçirmek ve bunu da inşallah başaracağız” diye konuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!