SERDİVANSPOR YENİ TESİS BİNASINA KAVUŞUYOR

featured

SERDİVANSPOR YENİ TESİS BİNASINA KAVUŞUYOR

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kazımpaşa’da yapımı devam eden Serdivanspor’un yeni kulüp binasını gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN ALEMDAR İNCELEMELERDE BULUNDU

Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Alemdar, her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünülerek uygulandığı Serdivanspor Tesisleri’nin Mayıs ayında hizmete gireceğini belirtti.

Sporun Her Branşını ÖnemsiyoruzSerdivan Belediyesi olarak amatöründen profesyoneline kadar sporun her branşına ve tüm sporculara önem verdiklerine değinen ve gençlerin sporla daha çok iç içe olması için böyle bir sorumluğunu üstlendiklerini belirten Alemdar, “Yeni tesis, Serdivanımıza ve Serdivan sporumuza hayırlı olsun” dedi.

EV SAHİBİ VE MİSAFİR TAKIM AYNI ANDA KONAKLAYABİLECEK

Yeni tesis binasında Serdivanspor’un yanı sıra uzaktan gelen konuk takımların da yatılı olarak konaklayabilmesi için 10 adet misafir odasının yer aldığını ifade eden Alemdar, ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’ndeki geçici kulüp binasının da Kazımpaşa’daki yeni tesise taşınacağını belirtti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!