Serdivanspor- Kırkpınar spor: 1-0

featured

Serdivanspor- Kırkpınar spor: 1-0

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup alt sıralarını ilgilendiren mücadelede karşılaşan iki temsilcimizin maçı adeta nefesleri kesti. Önemine yakışır bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada iki takım sert bir mücadele oynadı. İlk devre iki takımda iyi bir oyun oynarken Serdivanspor devreyi şok bir kırmızı ile kapattı ve Caner’in gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kaldı.

10 KİŞİ KAZANDI

İkinci yarıda eksik rakibi karşısında atak bir futbol oynaması beklenen Kırkpınarspor devre sonrası kötü başladı. Sarı siyahlılar ataklarını sıklaştırdığı dakikalarda Enes’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda ekiplerin ataklarından gol sesi çıkmayınca maçta bu skorla sona erdi ve 45 dakika eksik oynayan Serdivanspor bu kritik mücadeleden galibiyetle ayrıldı.

GERGİNLİK OLDU

Bir maçı da eksik olan Serdivanspor bu sonuçla altın değerinde bir 3 puan aldı. Maçtan sonra iki takım futbolcuları arasında tatsız olaylar yaşandı. Emniyet güçlerinin araya girmesi ile iki takım futbolcuları soyunma odalarına yöneldi. Maç sonrası Serdivanspor oyuncuları galibiyet sevincini taraftarlarıyla birlikte doyasıya yaşadı.(RAHMİ ÇAPA)

SAHA: Ekrem Karaberber

HAKEMLER: Alper Güner***, İhsan Öncü***, Alican Engincan***

SERDİVANSPOR: Semih*** Ertuğrul Emre*** , İsmail***, Ertuğrul A.***,Caner İrken*, Enver***, Sinan***(Koyodel**), Enes***, Necmi***(Caner***), Yasin***, Ahmet Kerem*** ( Ahmet** )

ANTRENÖR: Reşat Salpat

KIRKPINARSPOR: Vedat**, Şener**, Kami**l, Recep**(Kenan**), Muharrem**, Eymen**, Özgür**, Gökhan**, Nazım**, Furkan**(İbrahim**), Muhammet**(Berk**)

ANTRENÖR: Mehmet Uçar

GOL: Dk. 56 Enes ( Serdivanspor)

KIRMIZI KART: Dk. 45 Caner İrekn ( Serdivanspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!