SERDİVANSPOR GÜRSU BELEDİYE’Yİ KONUK EDİYOR

featured

SERDİVANSPOR GÜRSU BELEDİYE’Yİ KONUK EDİYOR

BAL’da derbi maçını kazanarak moral bulan Serdivanspor’da keyifler yerinde. Ligde kalma yolunda iddiasını yükselten sarı-siyahlı takımda hedef bugün Gürsu Belediye ile  oynayacağı erteleme maçını da kazanmak.

KEYİFLER YERİNDE

Serdivanspor, Bölgesel Amatör Lig’de derbi maçta evinde Kırkpınarspor’u mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Grupta rakibinin bir puan üzerine çıkmayı başaran sarı-siyahlı takım, bugün evinde oynayacağı Gürsu Belediyespor erteleme maçını da kazanarak aradaki puan farkını açmayı istiyor. Morallerin yüksek olduğu Serdivanspor’da Caner dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kırkpınar derbisinin ardından erteleme maçında Gürsu engelini de aşmak istediklerini belirten Serdivanspor Antrenörü Reşat Salpat, ligde kalacaklarını söyledi. Antrenör Salpat, “Önemli bir maçı kazandık artık tek hedefimiz erteleme karşılaşmasını kazanmak. Bunun bilincinde hareket ederek taraftarımız önünde Gürsu Belediye engelini de aşarak daha da iyi konuma gelmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

PROGRAM

Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesisleri  14.00  Serdivanspor-Gürsu Belediyespor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!