Serdivan uzatmada vurdu:3-2

Serdivana penaltı piyangosu 3-2

Serdivanspor farklı kaybettiği Bekirpaşaspor maçı sonrası Erenlerde ikinci yarısı heyecana ve bol gole sahne olan maçta Harmanlıksporu uzatmanın son anlarında bulduğu tartışmalı penaltı kararıyla 3-2 yenmeyi başardı. İlk yarısı 0-0 biten mücadelede ikinci yarıda Harmanlıkspor Sınanla 48 de, kaleci Furkan Burakın büyük hatası ile gelen golle  1-0 öne geçti. Serdivanspor bu gole 52 de Ömerle karşılık verdi. 2-1. Harmanlıkspor Polatın kendi gayretiyle yarattığı penaltıdan yine Polatla  golü ve beraberliği buldu.2-2 . Karşılaşmanın uzatma dakikalarında 90+2 de Harmanlık ceza sahası içinde Emre Akbaşa yapılan tehlikeli harekete hakem serkan  Önsal önce EDSV verdi. Sonra oyuncunun bu pozisyonda temasa maruz kaldığı görünce  pozisyonu penaltıya cevirdi. Bu tartışmalı penaltıyı Furkan gole cevirdi ve Serdivan bir kez daha öne geçti. Penaltı golü sonrası  Harmanlık kalecisi hakemle girdiği diyalog sonrası kırmızı gördü. Gerilen oyunda Serdivan kulübesinden de uğur  kırmızı çıktı ve iki takım maçı onar kişi tamamlarken üç puan 3-2 ile serdivansporun oldu.

Serdivanspor3  Harmanlıkspor:2

Saha:  Erenler

Hakemler:  Serkan Onsal, Murat  Taşkıcar,  Murat Baj

SerdivanSpor:Furkan***Saih**İsmail***Enes***Onur***Emre**(Enver)Engin***Ömer**Fırat**(Furkan**)Oğuz***

Antrenör:  Yusuf  Yıldız

Harmanlıspor: Onur** ihan*** Tunahan** Yasin***  Berkay***Yusuf**(Berk**)Yakup han*(Berkay Candan**) Niyazi Polat **Sinan*** Ahmet**

Antrenör:  Tevfik  Tetik

GOller: Dk.  49 Ömer Dk. 80 Engin Dk. Pen 90-2  Furkan(Serdivanspor)  Dk. 48 Sinan Dk. Pen 88 Niyazi polat (Harmanlıkspor)

Kırmızı Kartlar :Dk. 90+2  onur  (Harmanlıspor) Dk. 90-2 Uğur Alemdar  (serdivanspor Kulübe

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!