Serdivan apelet söktü 4-1

featured

Serdivan apelet söktü 4-1

Stad Ekrem Karaberber

Hakemler Sinan Bilgin *** Murat Taşçıkar *** Abidin Yeşilbaş ***

Serdivanspor Cemal ** Salih ** İsmail *** Enes ** Onur ** Emre Akbaş *** Engin *** Fatih Çelik ** ( Mertcan **) Ömer  ** ( Furkan **) Sinan ** ( Oğuz **) Furat ***

Antrenör Berk Yusuf Yıldız

Karasuspor Ercan * ( Anıl *) Mehmet ** Haluk ** Ruhi * Mustafa * Hacı Bilal ** Bedirhan * ( Özgür * ) Emre  Kürküt ** Sezer **  Semih ** ( Ercan *)

Antrenör Serdar EErgelen

Goller Dk  19 Sinan Dk 28 Engin Dk 90+3 Emre Dk 90+ 5 Mertcan ( Serdivanspor) Dk 55 Sezer ( Karasuspor)

Serdivan EkremmKaraberberde zaman zaman tribün gerginliğinin yaşandığı maçta Serdivanspor namağlup lider Karasusporu farklı yenerek rövanşı aldı 4-1.Ekrem Karaberberde ev sahibi Serdivanspor 19 dakikada Karasu savunmasının arkasına atılan topta kaleci Ercan’da gecen Sınanın atığı golle 1-0 öne geçti. Serdivanspor 28 de Enginin şık golüyle 2-0 öne geçti. Devre Ser divanın 2-0 üstünlüğü ile son buldu. İkinci yarıda 54 de Emre karşı karşıya topu dışarı attı ama karşı atakta Özgür kesti Sezer dokundu Karasu maça sarıldı.2-1 Golden sonra Karasu baskısı devreye girdi. 75 vde Emre yüzde yüz bir golü çizgide çıkartarak skorun yerinde kalmasını sağladı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında beraberlik için bastıran Karasuspor 90+3 de yıkıldı. Emre attı maç koptu. 3-1 90+ 5 de bu seferde genç Mertcan devreye girdi ve Serdivanspor  4-1 kazanarak hem rövanşı aldı hem de Karasusporun yenilmezliğine son verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!