SERDİVAN ANADOLU LİSESİ FİNALDE

featured

SERDİVAN ANADOLU LİSESİ FİNALDE

Aksaray’da oynanan Türkiye Futsal ligi 2. Grup müsabakalarında Sakarya’yı temsil eden çoğunlukla Sakaryaspor alt yapısından futbolculardan kurulu Serdivan Anadolu Lisesi Futsal takımı İzmir Meslek Lisesi ile karşılaştı. Maçın normal süresi 4-4 Berabere tamamlandı. Seri penaltı atışlarında rakibini yenen Serdivan Anadolu Lisesi Cuma günü saat 13.00’da İstanbul Temsilcisini 4-2 Yenen Denizli Meslek lisesi ile final için karşı karşıya gelecek. Serdivan Anadolu Lisesi bu karşılaşmayı da kazandığı takdirde 3-10  Nisan  2016’da Hırvatistan’da yapılacak Avrupa Futsal şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme hakkını elde edecek.

TRAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ

Maç sonrası Serdivan Anadolu Lisesi sporcuları ve teknik heyet büyük bir sevinç yaşarlarken, Finali de aldıktan sonra Türkiye’yi Avrupa’da başarıyla temsil edeceklerini söyleyen Öğretmen Yavuz Olcal ile Okul Müdürü Cengiz Kıyak bu mutlu günlerinde tüm taraftarları Serdivan Anadolu lisesini desteklemeye davet etti.

futsal (1) futsal (2) futsal (3) futsal (4) futsal (5) futsal (6)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!