Serdar Şener’den yeşil siyah eleştiri

featured

Serdar Şener’den yeşil siyah eleştiri

Serdar Şener Sakaryasporda futbola gözünü açan ,Sakarya’da büyüyen yeşil siyah bir renk.  Futbol hayatında bir çok renkli takımlar gören ,profesyonel geçmişi uzun yıllara yayılmış olan  O Serdar Şener Facedeki hesabından Yeşil Siyahlı ekibin bu gün ki ve de dört yıllık süreçte yönetim forması giyenlere  seslenmiş. İşte o seslenişin içinde yatan gerekçeler. Sevgili Sakaryaspor sevdalıları, neden insanlar son zamanlarda anlamadıkları işlere girerler diyerek başlayan Face açıklaması daha sonra şöyle devam etmiş.

SAKARYASPOR BABANIZIN ÇİFTLİĞİMİ?

Ne oldu Murat Balaban alt yapıya gönderinizde ne oldu? Yarım sezon için yeni teknik trektöre 650 bin tl, gelecek sene için 1.250 bin tl. Sakın ola ki beni yanlış anlamayın ben kimsenin aldığı paraya takılı değilim. Aldığı vede alacağı paralar beni bağlamaz. Benim derdim 4 yıldan beri harcanan paradır, boşa giden yıllardır. Yaklaşık 100 milyon harcıyorsunuz, sonuç sıfır, sonuç yerinde sayıyorsunuz. Yazıktır, günahtır ,belirli bir kitleyi memnun etmek yerine  bu kadar çok para harcayacağınıza ,sizi hedefe taşıyacak takım kursaydınız ya.

SİSTEME DAYALI TAKIM

Serdar Şener bu eleştirilerin karşısına yapıcı düşünce olarak şunu koymuş. Bu süreç içeresinde sisteme dayalı, daha sabırlı projeler eşliğinde  belli  aralıklarla şampiyonluğa koşmayı deneseydiniz belki şu anda TFF 1liginde olurdunuz. Bu neye benziyor biliyormuşsunuz, teknik adam değişimi ile  sanki istenilen hedefe varılacak, sanki Serdar Bozkurtun elinde sihirli değnek var. Düzelecek, düzeltiriz diyerek izlenen bu yol yanlış yoldur. Düzelecek derken daha kötüye gitmesin, siz ondan korkun. Bu gün gelinen sürecin içindeki olumsuzlukları sadece yönetimlere yıkmak da adil olmaz. Bu yönetimlere el veren Belediye  başkanlarında buradan pay uzatmak gerek. Ve Serdar Şener teknik dam değişimi ile ortaya çıkan mali tabloyu işaret ederek Yeşil Siyah eleştiri halkasına nokta koymuş. Murat Balaban bu kulüpte kalsaydı, kulüp kasasında 1.900 bin tl kalırdı. NAZIM AKTÜRK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!