Sercan’dan selam var

Sercan’dan selam var

Beylerbeyispor’da futbol hayatına devam eden Sakarya’nın yetiştirdiği genç futbolcu Sercan Sevinç Sakarya futbol camiası mensuplarına selam ve sevgilerini gönderdi.

Kışlaçay ve Yıldırımspor

Kışlaçayspor’da futbola başlayıp, Yıldırımsporda sivrilen ve 2010 yılında profesyonal olan Beylerbeyispor futbolcusu Sercan Sevinç güzel ve mücadeleci futbolu ile göz dolduruyor.

Gözde futbolcu

Yıldırımspor’lu Sercan Sevinç 2010 yılında Lüleburgaz forması altında profesyonal oldu, daha sonra sırası ile Aydın1923, Bergamaspor ve Kırıkhanspor’da forma giydi. Sercan 2015-2016 yılında Beylerbeyispor’a transfer oldu ve başarılı futbolu İstanbul takımında sürdürüyor.

Selamları var

Takımının Antalya- Belek devre arası kampında çalışan Sercan Sevinç Sakaryaspor kampını izleyen arkadaşımız Suat Beyenal ile Sakarya futbol camiası ile sevenleri ve dostlarına selam yolladı. Sercan “ Sakarya futbolunu elimden geldiği kadar temsil ediyorum, şu anda 3. Lig 3. Grupta Beylerbeyispor için forma terletiyorum, 2016 yılının kulübüme, Türk ve Sakarya futboluna hayırlar getirmesi dileği ile Sakarya’ya selamlarını sunuyorum” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!