Sentetik çarptı

Sentetik çarptı

Efsanemiz Sakaryaspor, 1 Eylül Cumartesi günü 2018-2019 Futbol Sezonunun ilk maçını deplasmanda Keçiörengücü ile yaptı. Saat 16:30 da Aktepe Stadının Sentetik Zemininde sahnelenen maç, orta hakem Mustafa Kürşat Filiz’in düdüğü ile start aldı.

Her iki takım ilk dakikalarda birbirlerini yoklarken, kalecimiz Oğuz Çalışkan, ilk yarıdaki rakibin üç önemli pozisyonda harika kurtarışlara imza attı.

İkinci devreye daha tutuk başlayan Sakaryaspor, rakip takımın her iki kanattan defansımızı zorlaması ile ecel terleri döktü. 70nci dakikadan itibaren kalemizi abluka altına alan Keçiörengüçlü futbolcular, gol sinyali verdiler. O abluka sürerken 81’de kalemizde golü gördük ve skoru 1-0 yaptılar.

Teknik Sorumlumuz Ahmet Yıldırım’ın, bu dakikalardan sonra risk alarak yaptığı değişiklikler işe yaradı. Nihayet kazandığımız bir faul sonrası da, yani 90+4’teki duran top organizasyonunda golü bulduk.

Böylece 2018-2019 Futbol Sezonunun ilk puanını Ankara deplasmanından aldık. Bu bize bir hediye gibi geldi çünkü beklediğimiz futbolu göremedik. Ne diyelim, inşallah bu puan, bize 34 hafta sonra gelecek şampiyonluğun sinyali olur.

Evet ilk deplasman maçımızda sahada belki tutuk oynadık ancak bu kadro yapısının ve Teknik heyetin tamamen yeni olduğunu unutmayalım. Lig öncesi oynanan hazırlık maçlarında belki istenilen sonuçları almamış olabiliriz ancak ne var ki ilk resmi ve ciddi sınavımızdan, hem de deplasmandan puan aldık. Kısacası kötünün iyisi olarak bir puanla döndük. Ben diyorum ki madem biz Sakaryaspor olarak efsaneyiz, bu yeni oluşan takımımıza çok değil 4 hafta daha sabredelim. Kırmadan dökmeden ve o çok özlediğimiz Şampiyonluğa sabırla ulaşalım. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!