Şenol Kurtkaya, Serdar Bozkurt ile Sakaryasporu konuştu

featured

Şenol Kurtkaya, Serdar Bozkurt ile Sakaryasporu konuştu

.Bugün uzun zaman sonra Rüstemler tesislerinde Yönetimin gecesini gündüzüne katan yöneticisi Hasan Özkan’ın konuğu  oldum. Hasan Özkan Karasuspor’da uzun zaman Başkanlık ve yöneticilik yaptı. Askf de ise halen Başkan yardımcısı, futbola olan sevgisi malum. Ancak konu Sakaryaspor olunca onun için akan sular bile durur. Cevat Ekşi ile olan yılların dostluğu sonucunda sezon başındaki yönetim şekillenmesinde Hasan Özkan, Ekşi ile yönetime

girdi, Aslında futbolun tam içindeydi, ancak prof dünyanın içinde olmanın heyecanını ve amatör dünya ile aralarında büyük farklar olduğunu da görmüş oldu. Onun heyecanını ve neredeyse tüm mesaisini Sakaryaspor için harcamasını gördükten sonra ben bile heyecanlandım. Her an takımın yanında olan Özkan hem yönetimle takım arasında köprü olmuş, hem de takımın motive kaynağı. Dedim ya hem iyi insan olmak ,hem de her kez tarafından çok sevilmek zordur. Hem mesaisini hem maddi manevi tüm olanaklarını  bu takım için harcayan insanlar benim gözümde çok değerlidir.

İnanın bu sözleri söylerken 30 yılı aşkın bir tecrübe ile söylüyorum. Taraftarın her ne kadar başarıya endeksli bir bakısı olsa da ben Hasan Özkan ve onun nezdin de emeği geçen herkesi kutluyor bu yolun sonunun şampiyonluk olmasını diliyorum. Teknik Patron Serdar Bozkurtla kısa bir sohbetim oldu. Moralinin iyi olduğunu gördüğüm Hocanın ,son haftalarda alınan iyi sonuçlarla yüzü gülmeye başlamış. Bu arada antrenmanda takımı da çok moralli gördüm. Rüstemlerde işler yoluna girmiş.

Serdar hoca kalan maçlarda çok büyük kazalar olmaz ise play off hesapları yapıyoruz ama daha erken dedi. Takımın fizik olarak eksiklerinin olduğunu söyledi. Zor maçları anlattık, şimdi daha zorluk derecesi düşük maçlar oynaklarını söyledi. Şehrin bir Şampiyonluk beklentisinin içinde olduğunu , bunu başarmak için çalıştıklarını söylerken , bu ligin en iyi takımıyız, kapanan takımlara karşı sıkıntılar yaşıyoruz, ancak iyi bir oyuncu kadromuz var istediğimizi alıyoruz diye konuştu. Şehir bize güvensin yolun sonunda gülen taraf biz oluruz dedi.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!