ŞENOL KURTKAYA ,İDRİS CAYMAZ’I DİNLEDİM..

featured

Sakaryaspor As Başkani İdris Caymaz ile pandemi dolayısı ile bir araya gelemedik ama tele ropörtaj ile Yeşil Siyah sevgiyi konuştuk.

Caymaz gerçektende Sakarya sevgisini size yakından hissettiren nadir bulunan insanlardan birisi. Akyazılı kimliğinin yanında aslında 32 Evler de ikamet etmiş ve 2.Ensdüstri meslek lisesinde okumuş, uzun çarşıdan ,kuyudibine o yolları yıllarca kat etmiş bir insan.

Önemli bir iş adamımız İdris Caymaz ,Akbalık güreş agalının yıllarca yaptı ve Akbalık güreşlerine çok katkılar yaptı. Sakaryasporu ise hiç bırakmadı, onun için önemli olan tek olay Sakaryaspor’un başarısı..Bugüne kadar gelen her yönetime destel olarak katkıda bulundu. Caymaz ile konuşmamızda tam burdan başladı.

Ugur Akkuş veya Cumhur Genç dedim. Tabiki Cunhur Genç dedi ve ekledi. “Sakaryalı kim olursa olsun yanındayım”

Sezon başına döndüm yönetimi sordum, Caymaz, “dört kişiyle buraya kadar getirdik, dışarıdan hiç destek görmedik “derken sitem dolu sözler geldi ,”şuan aday olan arakadaşların amacı Sakaryasporun başarısı ise kongreyi beklemeye gerek yok,yolun sonuna geliyoruz ,gelsinler destek olsunlar bu takımı üst lige çıkartalım “dedi. Bende sonuna kadar katılıyorum İdris Başkana destek olalım ,yönetimde kimlerin oldugu önemli degil önemli olan Sakaryasporun başarısıdır. İş adamı kimligi ile Türkiyenin her yerinde iş yapan Caymaz ,Sakaryasporu anlatırken ,yıllardır bu işin içinde olan bir insan olarak şunu gördüm, Mutavazi ,İnsana değer veren ,bir damla kibir bile taşımayan İdris Caymaz gibi yöneticileri özlemişiz. Onun nezninde Sakarya ve Sakaryaspor’a emeği geçenlere teşekkür ederken ve bugün aramızda olmayanları rahmetle anıyorum. İdris Baskanla kısa da olsa konuşma fırsatı buldum, kendisine teşekkür ediyorum, konuştuğumuz bir çoy şeyi takımın selameti için yazamadıgım için özür diliyorum.

Bana göre bu konuşmadan çıkan en güzel konuda ,”ister yömetimde ol ister aday ,Sakaryalıyım diyorsan gel destek ol” mesajıydı. Mesajda yerine ulaşti.

Sağlıcakla kalın, Sakaryasporun yanında olun..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!