Şenol Kurtkaya Doğan Çatalbaş’la Sakaryaspor’u konuştu

featured

Şenol Kurtkaya Doğan Çatalbaş’la Sakaryaspor’u konuştu

Sivas’tan ayağının tozu ile döner dönmez ziyaret ettiğim Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Doğan Çatalbaş’la Sakaryaspor üzerine mini bir sohbet yaptık.  Son günlerde alınan dengesiz skorlar takımı  yeniden bir play off macerasına sürüklerken, Çatalbaş yaklaşık 20 milyon bütçe ile sezonu  tamamlayacak olan Sakaryaspor için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını ancak çok talihsiz puanlar kaybettiklerini söyledi. Tek düşüncelerinin sadece Sakaryaporun başarısı olduğunu anlattı. “Yönetici arkadaşlarımınım ve bizlerin hiç bir beklentisi yok, tek amacımız Sakaryaspor’un başarısı. Satso yönetimindeki arkadaşlarımız deplasman masraflarını üstlendi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce, Başkanımız Cevat Ekşi ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızla beraber elimizden gelen desteği hem maddi hem de manevi olarak sürekli vermeye çalışıyoruz ve devamlı kaynak arayışı içerisindeyiz, ancak şehirden yeterli desteği göremiyoruz.” derken, deplasman maçına giderek primle ilgili destek olan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na da teşekkür etti. Çatalbaş “Sezon sürerken hedefimizin kesinlikle bu ligden çıkmak olduğunu yineliyoruz. Şehir olarak takımımızın yanında olmalıyız ,play off ta olsa, bu ligden çıkacağımıza inanıyorum, çünkü bu takım oyuncular ve teknik heyetle beraber bunu yapacak güçte. Andemi nedeniyle taraftarsız oynamanın handikaplarını yaşadık, iç sahada çok puanlar kaybettik, taraftarımız tribünde olsaydı bu kadar puan kaybetmezdik. Ayrıca sponsor bulmakta da çok güçlük çekiyoruz. Panda mi sürecinin ve taraftarsız oynamanın bir de açtığı maddi yaralar var.” dedi. Kongre  sürecine de değinen Çatalbaş “Valiliğimize yaptığımız genel kurulun yapılması ile ilgili başvurumuz Bakanlığın şu andaki genelgesinden dolayı kabul edilmedi. Ülkenin şu andaki panda mi koşullarından dolayı sezon sonuna kadar yapılacak gibi  de durmuyor.” dedi.

Sezonun yükünü çeken yöneticilerden biri olduğu için bende kendisine teşekkür ettim. Zaten Sakaryaspor da yönetimlerde bulunmak, hem zamanını ,hem parasını  bu takım için harcamak ,ailesini bile bir çok zaman ihmal ederek takımın yanında olmanın tek bir ifadesi vardır. Sevgi. Sevmiyorsanız bunların hiç birini yapamazsınız…Çatalbaş ile sohbetin sonunu zorda olsa getirdik, sonrasını ise açık havada devam ettirmek için sözleştik. Dedim ya bugün Sakaryaspor için hizmet edenleri eleştirme günü değil, destek olma zamanı…Eleştirmek kolay, destek olmak zordur

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!