ŞENER GÜRSEL SPOR KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLEDİ

featured

ŞENER GÜRSEL SPOR KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLEDİ

Sakarya 1. Amatör Play-off grubunda Erenler sentetik sahada oynanan Çaybaşı Bekirpaşaspor ile oynadıkları ve 2-1 Yenilerek süper lige çıkamadıkları maçın sonrasında meydana gelen üzücü olaylar sebebiyle Hendek Gençlik Kulübü Teknik sorumlusu Şener Gürsel olaylara tanık olan ve tüm spor kamuoyundan özür diledi. Şener Gürsel yaptığı özür açıklamasında “ bir sezon boyu tüm iyi niyetimizle mücadele verdik .Sonunda Play-off’lara kaldık. Tam başardık derken iki puan gerimizdeki rakibimiz Bekirpaşaspor maçı yöneten hakemlerin de kötü yönetimi sayesinde maçı ve akabinde süper amatörü kaybettik. Üzerimde oluşan olumsuz baskıların getirdiği gerginlik o anlarda ne yaptığımı bilemeden çevreye zarar verdi. Bunu sonraları aklım başıma gelince anladım ve çok üzüldüm. Bu nedenle yaptıklarım ve verdiğim sıkıntı nedeniyle başta güvenlik güçlerinden ve tüm spor kamuoyundan özür diliyorum. “ Diye konuştu.

 

13/05/2016 Cuma Akşamı Oynanan 1.Amatör Hendekgençlikspor Çaybaşıbekirpaşa 1. 1. Amatör Küme Playof Müsabakasının 80 Dak . Bir Anda Sinirlerim Boşaldı Ve Sahaya Girdim Ve Ufak Çaplı Tartışmalar Yaşandı Tüm Olan Olaylardan Dolayı Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum     Hendekgençlikspor Antrenörü Şener Gürsel

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!