Şen Samuray Spor Kulübü ve Erenler HEM sporcuları Madalyaları topladı.

featured

Erenler Şen Döndü

Şen Samuray Spor Kulübü ve Erenler HEM  sporcuları Madalyaları topladı.

Bolu/ Gerede’de gerçekleşen  “Kulüpler Ligi Türkiye Kick Boks Şampiyonasın da” 2 Kupa ve 9 Madalya alan Şen Samuray Spor Kulübü ve Erenler HEM  sporcuları büyük başarı ile döndüler.

Hafta sonu Bolu/ Gerede Kapalı Spor Salonunda  gerçekleşen “Kulüpler Ligi Türkiye Kick Boks Şampiyonasın da” aldıkları kupalarla ve madalya ile  ilimize dönen Şen Samuray Spor Kulübü ve Erenler HEM  Kulübü sporcuları  camiayı mutlu etti.

9 Madalya Aldılar

(69 kg) Orhan Şimşek,  (57 kg) İbrahim Küçük, (65 kg) Ebrar Kuş,  (+70kg ) Esra Göçen,  (60 kg) Sude Nur Koç (2),  (69 kg )Muhammet Emin Baydın (2), (63 kg) Muhammed Ali Çelen (2), (+70 kg ) Büşra Göçen (2),  (69kg) Mehmet Akif Çil (3) Şen Samuray Spor Kulübü ve Erenler HEM  sporcuları dereceleri alarak en çok madalya kazanan takım oldular.

En başarılı kulüp oldu

“Kulüpler Ligi Türkiye Kick Boks Şampiyonasın da”  3 Etap’ta en başarılı Kulüp olarak  2 ncilik Kupası, Kulüp olarak ta en çok madalya alması münasebeti ile  Türkiye Üçüncülük kupasını alan Şen Samuray Spor Kulübü ve Erenler Halk Eğitim Merkezi şampiyona da gündeme imzasını attı.

Şimşek’in başarısı

Kulüpler Ligi Türkiye Kick Boks Şampiyonasın da 60 kg’da mücadele eden Orhan Şimşek  sağ kolu sakat olarak çıktığı 5  karşılaşmada gösterdiği performansla güne damgasını vurdu. Şimşek aldığı birincilik madalyası sonrasında; arkadaşları  genç sporcuyu yalnız bırakmadı.

“Milli formayı giyeceğiz”

Şen Samuray Spor Kulüp antrenörü İbrahim Şen; ” Bolu’da gerçekleşen şampiyona da dokuz madalya ve iki kupa alana sporcularımı yürekten kutluyorum. Yavrularımızın azim ve özverileri bizleri oldukça umutlandırdı. İnşaallah gerçekleşecek organizasyonlar da da başarılı olarak,  milli forma’yı da giyeceklerdir. İşte o zaman gerçekten çok mutlu olacağım. Bu vatana ve   millete hizmet etmek bizim için çok önemlidir. Şampiyona da  bizleri telefonla arayarak başarı dileklerinde bulunan  Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!