ŞEN OLA SAKARYA ŞEN OLA 4-0

featured

ŞEN OLA SAKARYA ŞEN OLA 4-0

Perşembe günü İstanbul’da karşılaştığı Bayrampaşaspor’u evinde 1-0 Yenerek büyük bir avantaj elde eden Sakaryaspor bu karşılaşmanın rövanşında Sakarya Atatürk Stadında Bayrampaşaspor’u adeta topa tutu ve karşılaşmadan 4-0 Galip ayrılarak öteki karşılaşmada Darıca’da darıca Gençlerbirliği’ni evinde 2-1 Yenen Diyarbekirspor’un finalde rakibi oldu.

ATATÜRK STADI TARİHİ BİR GÜN YAŞADI

Çok kalabalık biri taraftar topluluğunun doldurduğu Sakarya Atatürk Stadı yine tarihi günlerinden birini yaşadı. Protokol dahil adeta herkesin geldiği karşılaşmanın ilki yarısında Sakaryaspor attığı üç golle zaten maçı bitirmiş oldu. Karşılaşmanın ilk golünü 3’ncü dakika Fatih Özçelik attı. Ercağ’ın sağdan ortaladğı topu, Fatih ceza sahas içinden yaptığı vuruş ile gole çevirdi.Karşılaşmanın ikinci golü ise 15’nci dakika’da geldi. Golü, Hüseyin Altuğ Taş attı. Soldan gelişen atakta Fatih’in ceza sahasına kestiği topu  Altug kafayla filelere yolladı. Sakaryaspor’un üçüncü golü ise yine Fatih’ten 38’nci dakikada geldi. Coşkun’un uzun pasında topla buluşan Fatih kendisinin ikinci takımın üçüncü golünü attı. Sakaryaspor maçın ikinci yarısına da golle başladı. Oyuna ikinci yarıda Talha’nın yerine giren Ferhat Yazgan 74’ncü dakika da, topu ağlarla buluşturdu. Sahanın her tarafında arı gibi çalışan yeşil siyahlı futbolcular maç sonunda finale kalmanın sevincini taraftarları ile paylaştı.

SAKARYASPOR İLK YARIDA BİTİRDİ

Sakaryaspor rövanş karşılaşmasına hızlı girdi daha maçın henüz 3. dakikası oynanırken

Erçağ sağdan getirdiği topu ceza alanına kesti topla buluşan Fatih Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Baskısını daha da arttıran Sakaryaspor maçın 15. Dakikasında ikinci golüne kavuştu. Bu dakikada yine sağdan bu defa Fatih topu ceza alanına ortaladı topa yükselen Hüseyin Altiğ topu kafayla rakip filelerle buluşturdu 2-0. 38. Dakikada ise Coşkun soldan Fatih’i kaçırdı, Fatih nerede ise sıfırdan vurduğu top kaleyi buldu ve Sakaryaspor farkı üçe çıkarttı. İlk yarı bu skorla biterken Sakaryaspor zaten maçı da bu yarıda bitirmiş oldu. Maçın ikinci yarısında ise durgun futbol ama desteğini kesmeyen taraftarlar vardı. Maçın 74. Dakikasında bir ara topunu kapan Ferhat Yazgan kalecinin solundan topu filelerle buluşturdu ve fark 4’e çıktı. Karşılaşma 4-0 Sakaryaspor’un üztünlüğü ile biterken maç sonunda Sakaryaspor’lu futbolcular tribünlerle final sevincini birlikte paylaştılar. Davullu zurnalı tribünler sahaya girdi ve ortalık panayıra döndü.Ligde son maçımızı oynadığımız Sakarya Atatürk Stadının kaleleri ve koltukları sevinç sınırını da aşan seyirciler tarafından sökülerek nerede ise talan edildi.

FİNAL YENİ VE GÜNÜ BELLİ OLACAK

Sakaryaspor’un Diyarbekirspor ile oynayacağı final karşılaşması Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılacak toplantı sonrasında açıklanacak. Sisteme göre alternatif sahalar tesbit eden Federasyon kalan iki kulüp temsilcileri ile görüşüp fikirlerini aldıktan sonra maçın nerede ve kaçta oynanacağına karar verecek.

HABER : Burhan UĞUR

MAÇIN KÜNYESİ

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Ferhan Kestanlıoğlu***Hüseyin Aylak*** Mersan Duran***

SAKARYASPOR: Hüseyin*** Canberk*** Zafer*** Serdar*** Altuğ*** Fikret ***Talha *** ( Ferhat Dk. 71 )  Fatih**** Coşkun*** ( Mümin Dk. 80 ) Burak*** Erçağ**** ( Enes Dk. 80 )

T.DİREKTÖR: Osman Özdemir

BAYRAMPAŞA: Yunus Emre ** Berkay**( Hüseyin Dk. 46 )+ Metin** Benhur** ( Kubilay Dk. 46 ) Recep*** İlker*** Bülent**( Recep Dk. 80 ) Güray** Furkan** Said,** Polat**

T.DİREKTÖR: Murat Şenvardar

GOLLER: Dk. 3- 38 Fatih Özçelik Dk. 15 Hüseyin Altuğ Dk. 74 Ferhat Yazgan ( Sakaryaspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!