SELMAN DEDE ETKİNLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

featured

SELMAN DEDE ETKİNLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Bu yıl 20’ncisi yapılacak olan Selman Dede’yi anma, Yağlı Güreşleri ve Sünnet Şenlikleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE

Hendek Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Selman Dede’yi anma, Yağlı Güreşleri ve Sünnet Şenlikleri’ şiddetli yağışlar nedeniyle iptal edildi. Hendek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu yıl planlanan etkinliğin iptal edildiği belirtilirken, Hendek Belediyesi yetkilileri ile Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu yetkililerinin görüşmeleri doğrultusunda etkinliğin düzenlenmesiyle ilgili karar verileceği duyuruldu.

Hendek Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “ Bugün saat 10.30’da başlayan ve daha sonra yoğun bir şekilde devam eden şiddetli yağışlar nedeniyle 20’ncisini düzenleyeceğimiz Selman Dede’yi anma, Yağlı Güreşleri ve Sünnet Şenliklerimiz olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir. Etkinliğin düzenlenmesiyle ilgili Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu yetkilileriyle görüşmeler neticesinde karar verilecektir. Hendek Belediyesi resmi iletişim kanalları aracılığıyla kamuoyuna duyurulacaktır” denildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!