Selahattin Aydına kulak verirmisiniz

featured

Selahattin Aydına kulak verirmisiniz ?

Bala takım çıkartın

Geçenlerde Sakaryasporun eski yöneticilerinden Ergün Özkan’ın yazıhanesinde bir zamanlar Sakaryada olduğu süreler içinde Düzceli Başkan sloganlarıyla andığımız Selahattin Aydınla karşılaştık.  Hoş sohbet arasında Selahattin Başkana  Sakaryasporun içinde bulunduğu durumu sordum. Ne olacak bu Sakaryasporun hali  dedim ,yanıtlarını başlıklar halinde sizinle buluşturuyorum.

BU GİDİŞ İYİ GİDİŞ DEĞİL

Sakaryasporla ilgili bana ulaşan bilgiler doğruysa, ortaya atılan borç yükü doğruysa Sakaryasporun geleceği hiç te iyi değil. Biz Sakaryasporu devrederken, transferi açmış, borçları sıfırlamış şekilde bir sakaryaspor bırakmıştık. Bir farkla bizim zamanımız dada Sigorta ve Maliyeye var olan yapılandırılmış borçlar  vardı.

HERSENE TRANSFER OLMAZ

Sakaryaspor bakıyorum ki her sezon TFF dosyalarıyla uğraşıyor, her sene Transfer yasağı açılılar açılmaz sil baştan yeni kadrolar kuruluyor. Bir takım bu yoldan kurtulamaz. Bir takım bildik yönetici isimleriyle, aynı tarz yöneticilerle ayaklanamaz. Bir takımın yarınlarını her sene farklı takımlar kurularak hedefe yönlenemez. Sabır gösterilecek, ihtiyaca göre kurulacak kadro tercihi öncelik olmalı.

BALDAN TFF  LİGE TAKIM ÇIKARTIN

Sakaryasporun eğer doğruysa bu borç yüküyle, bu anlayışla ayaklanmaz. Sakaryaspor böyle giderse birkaç yıla kalmaz dünden daha zor durumla karşılaşır. Bu süre gelmeden neler yapılabilir?  Sakaryalı gençler daha fazla önemsenebilir, pahalı olmayan genç oyuncular Sakaryaspora kazandırılabilir. Bunun dışında Sakaryadan bir takımın Baldan çıkış temelleri atılabilir. Her türlü kötü senaryoya karşın buda bir seçenektir. Bana göre geçmişin en sıkıntılı sürecini en yakınken yaşamış bir Başkan olarak Selahattin Aydının bu düşünceleri iyi okunmalı. / NAZIM AKTÜRK

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!