ŞEKER GENÇLİK’LİLER İFTARDA BULUŞTULAR

featured

 

ŞEKER GENÇLİK’LİLER İFTARDA BULUŞTULAR

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu Ramazan Ayı’nda da üçüncüsü gerçekleştirilen “ Şeker Gençlik’liler “ iftarı yine muhteşem geçti. Organizatörlüğünü eski futbolculardan ve Şeker Mahalle’nin sevilen ağabeylerinden Osman İbrahimoğlu ile yine eski futbolculardan İlhami Turan ve arkadaşlarının yaptığı iftara çok sayıda eski futbolcu ve mahalleli katılırken, diğer yandan da eski günlerde aynı zamanda Şeker mahallesinde o zamanlarda faaliyet gösteren diğer gayrıfedere takımlarda oynayan ve yöneticilik yapanlarla, o zamanlar  aynı amatör takımlarda oynayan eski arkadaşlar da Şeker Gençlik iftarına davetliydiler.

HER RAMAZAN İKİNCİ CUMARTESİ

Birçok eski arkadaşın birbirini görebildiği iftara yaklaşık 150 Civarında kişi katıldı. Diğer geçen iki yıla nazaran daha daha da gelişen iftar programından dolayı bir hayli neşeli görünen organizasyon Sorumlusu Osman İbrahimoğlu yaptığı heyecanlı konuşmada “ alınan bir kararla Şeker Gençlik iftarının bundan böyle her Ramazan Ayı’nın ikinci Cumartesi akşamı tekrarlanacaktır, o nedenle bizler davet etsek te etmesekte önemli değil tüm arkadaşların bu günü notları arasına almasını istiyorum “ Diye konuştu. İftar sonrasında eski günler yad edilirken daha sonrasında da iftara katılanlar bu geceyi ölümsüzleştirmek adına hep birlikte objektiflere görüntü vermeyi ihmal etmediler.

İFTARDA SEÇKİN DAVETLİLER

Bu Ramazan 3.sü düzenlenen Şeker Genlkil’liler iftarına çok sayıda seçkin davetli çağırıldı. İl dışından dahi iftara gelen davetlilerden bu iftarda ön plana çıkanlardan biri eski Beşiktaş’lı futbolcu ( Hicran Hasan ) Hasan Kılıç’tı. Hasan kılıç diğer konuklar iftar öncesinde uzun bir futbol sohbeti gerçekleştirdiler.

ESKİ DOSTLAR ESKİ DOSTLAR

Şeker Mahallesi kapalı pazarında gerçekleştilirilen 3. Şeker Gençlik’liler iftarına katılan eski futbolculardan Bülent Tuğcu iftar öncesinde ve sonrasında eski arkadaşları ile hasret giderdi. İftarı organize eden Osman İbrahimoğlu aynı zamanda amatör kümede birlikte aynı takımda oynadıkları Bülent Tuğcu ile gecenin anısına bir hatıra fotoğrafı çektirirken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

GECENİN AĞIR ABİLERİ GENÇLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen iftara katılan 150’ye yakın konuk arasında en dikkati çeken grup ise Şeker Mahalle’nin ağır ağabeyleri idi. Davranışları ve birbirleri ile olan karşılıklı sohbetleri gençlere örnek olabilecek şekilde gerçekleşen bu konuklar iftarda en çok ilgi gören grup ünvanını ele geçirdiler ve iftarı tertipleyen gençlere teşekkür etmeyi ihmal etmediler..

 

VARSA YOKSA SADIK VE MUSLU

Şeker Mahalle&de olsun, Sakarya7nın neresinde olursa olsun yapılacak her türlü sportif organizasyonda yerlerini alan Şeker mahallesi’nin bıçkın delikanlıları Sadık Ceylan ile Orhan Muslu da Şeker Gençlik’liler iftarında yerlerini aldılar. Eski Şeker Genlki’li edu ve alaattin’le aynı masayı paylaşan malum ikili iftar sonrasında da hem eğlendiler hem de orada bulunan konuklarla bol bal resim çektirdiler.

İSTİKLALSPOR DA ORADAYDI

Şeker Mahallesinin dibinde o zamanlar Şeker Gençlik’in komşusu olan İstiklalspor’lular da iftara davetliydiler. Daha sonra federe olarak Mahalleyi 1. Amatör kümede temsil eden takımlardan biri olmayı başaran İstiklalspor’u iftarda Kulüp başkanı Sabahattin, futbolculardan Sami ve Ekremve Nazif  ile arkadaşları aynı masayı paylaştılar. İstiklalspor grubu iftar sonrasında iftarı düzenleyenlere teşekkür ederek iftar alanını mutlu bir şekilde terk ettiler.

 

CAN BABA VE EKİBİ FORMDAYDILAR

Şeker Gençlik iftarının ikincisinde görev almaya başlayan yine eski Şeker mahallesi futbolcularından Can Baba Hasan  ve ekibi bu Ramazan iftarında formlarının zirvesindeydiler. Bir yandan servisleri yetiştirmeye çalışan ekip, diğer yandan da aynı zamanda eski arkadaşlarını görmenin ve onlarla kısa da olsa sohbet edebilmenin fırsatını yakaladılar. Can Baba Hasan ve ekibinin hazırladıkları iftar menüsü ise katılanların hepsinden tam not almayı başardı.

 

OSMAN İBRAHİMOĞLU COŞTU BİR KERE !

Şeker Mahallesinin beyefendi kişiliği ile en örnek isimlerinden biri olan Eski Demirspor’lu ve Şeker Gençlik’in duayenlerinden Osman İbrahimoğlu Şeker Gençlik’liler iftarını başlatan ve organizasyonlarını devam ettirtmeye çalışan biri olarak Şeker Mahallesi tarihine geçmeyi başardı. Kendini organizasyona o kadar kaptırmıştı ki bir ara yaptığı kısa bir konuşmada heyecanını yenemedi ve adeta coştu. Osman İbrahimoğlu  bu konuşmasında bundan böyle iftarların Ramazan Ayı’nın ikinci cumartesi akşamı yapılacağını söylerken sesini iyice yükseltti ama iftara katılanlar bu konuşmasını uzun süre alkışlayınca Osman Abi’mizin neşesi yerine geldi.

ROYAL  ÇARKSPOR’LULAR BİR ARADA

İftardan sonra yapılan futbol sohbetleri sonrasında eski yıllarda amatör kümede Royal Çarkspor’da oynayan Şeker mahalleli ve iftara davetli konuklar bir araya gelerek eski günlerin adına bir hatıra fotosu çektirdiler. Grubun mutluluğu ise yüzlerinden okunuyordu.

 

HUZURLARINIZDA 70’Lİ YILLARDA ŞEKER GENÇLİK

Şeker Mahallesi’nin çok önemli bir özelliği var. Her ne olursa olsun mahalleli kesinlikle birbirini unutmuyor. Kırgınlık, dargınlık onların kitabında yer almıyor. Alanlar ise çoktan oraları tek etmiş bile. Şu günlere o eski zamanlardan kalanlar bir hayli fazla ve yine aynı görüşlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Aslında Şeker Gençlik’in yıllarca faaliyet göstermesinin başlıca nedeni de buydu. Biz de o eski arkadaşları bir araya getirmeyi başardık galiba…

Osman 1 3 4 5 6 8 9

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!