Şeffaf yönetim

Şeffaf yönetim

Rüstemler’de yönetici arkadaşlarını yanına alarak basın toplantısı düzenleyen Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi gelir-gider tablosunu gözler önüne serdi.

 

Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ve yönetim kurulu arkadaşları dün Rüstemler’de şeffaflık toplantısı yaptı. Başkan Cevat Ekşi ve Başkanvekili Cumhur Genç göreve başladıkları 17 Haziran’dan bu yana gelir-gider tablosunu kalem kalem açıklarken Başkan Cevat Ekşi “Şeffaf olacağımızı söylemiştik, işte tablo” dedi ve tüm detayları kalem kalem basına uzattı. Gelir-gider tablosuna baktığımızda Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ve yönetim kurulu arkadaşlarının ceplerinden kulübe 3 milyon 840 bin TL katkı yaptığı görüldü.

*

30 Eylül önemi

Rüstemler’de yönetici arkadaşlarını yanına alarak basın toplantısı düzenleyen Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi gelir-gider tablosunu gözler önüne sererken bir ay sonra ki tehlikeye dikkat çekti. Başkan Ekşi “Geçen seneden kalan futbolcu borçları için Eylül’ün 30’un da 2 milyon TL ödeyemezsek 3 puanımız silinecek. Sakaryaspor gibi birçok takım bu tehlikeyle karşı karşıya. Bir ay sonra bu parayı ödeyip puanımız silinmemesi için çalışacağız. Bir şekilde bu parayı bulacak, eski borçları ödeyeceğiz. Yeni futbolcu borçları ile ilgili olarak ta peşinatların tamamını ödedik, maç başı ödemelerini de 8 maçta bir değil, her hafta sıcağı sıcağına ödemek için hazırlanıyoruz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!