SEDAŞLILAR SOSYAL SORUMLULUK KAPSAMINDA “DÜNYA MASA TENİSİ GÜNÜ” TURNUVASINA KATILDILAR

SEDAŞLILAR SOSYAL SORUMLULUK KAPSAMINDA “DÜNYA MASA TENİSİ GÜNÜ” TURNUVASINA KATILDILAR

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.), sosyal sorumluluk kapsamında, Sakarya Kapalı Spor Salonunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Paralimpik (Bedensel Engelliler) Spor Kulübünün işbirliğinde düzenlenen,  özel şirketlerin katılımı ile gerçekleşen “Dünya Masa Tenisi Günü Turnuvası” organizasyonuna, 3 takım ile katılarak turnuvada çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalara imza attı.   Dünya Masa Tenisi Günü adıyla düzenlenen turnuvaya; AGDAŞ Adapazarı Gaz dağıtım A.Ş, Arma Filtre, Alimex Alüminyum, Başak Traktör, Başkurt Motor, Çamsan Entegre, Daikin, Evdiş Polikliğini, Neutec İlaç, Sedaş, ve Toyota Boshoku şirketleri katıldı. Toplam 24 takımdan 74 oyuncunun katıldığı ve gün boyu süren turnuvada takımlar çekişmeli müsabakalar gerçekleştirdi. Final maçında AGDAŞ takımını yenen Çamsan Entegre turnuvanın şampiyonu olurken, Başkurt Motor ve Başak Traktör takımları üçüncü oldu. Dereceye giren takımların kupalarını Yenihayat Paralimpik Masa Tenisi Kulübü başkanı Selim Özen takdim etti. Özen, turnuvada yer alan takımlara turnuvaya katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ORGANİZASYON BİR OKULA MASA TENİSİ MASASI HEDİYE ETTİ

“Dünya Masa Tenisi Günü Turnuvası” organizasyonuna katılan SEDAŞ ve diğer firmalar sosyal sorumluluk kapsamında hep birlikte bir masa tenisi masasının ortaokul düzeyinde bir okula hediye edilmesine vesile oldular. Kaynarca Esenbel Ortaokuluna masa tenisi ekipmanı alındığı belirtildi. . Masa tenisi bağış sertifikası şirket temsilcileri tarafından okul müdürüne teslim edildi.

TAKIMLARA TEŞEKKÜR

Tüm takımlara  bu organizasyona çalışanları ile katılımı nedeniyle, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile  Masa Tenisi İl Temsilcileri Mesut Kırdar ve Paralimpik (Bedensel Engelliler) Spor Kulübü İl Antrenörü Semih Yenihayat, Masa Tenisi İl Temsilcileri Mesut Kırdar ve İl Antrenörü Semih Yenihayat, turnuvaya katılan tüm takımlara ve oyuncularına teşekkür etti.

Özel şirketlerin katılımı ve çalışanların oluşturduğu takımların gün boyunca yaptığı müsabakalarda, centilmence ve dostlukla gelişen diyaloglar, dostlukları pekiştirirken, kurumlar arası iş birlikteliğine de zemin hazırladı. Bu anlamlı turnuvada SEDAŞ’ı temsil eden,  çeyrek finale kadar yükselerek turnuvaya enerjileri ile renk katan SEDAŞ çalışanlarına, yöneticileri tarafından da teşekkür edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!