SAÜ de Olimpiyat şampiyonu rüzgarı

featured

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Güreşçi Mahmut Demir   SAÜ Spor bilimleri fakültesine konuk oldu

                           SAÜ de Olimpiyat şampiyonu rüzgarı

Konuşma yaptı

1994 Dünya, 1996 Atlanta Olimpiyat ve 5 kez Avrupa şampiyonu Güreşçi Mahmut Demir SAÜ Spor bilimleri akademisi konuğu olarak Sakarya’ya geldi ve bir dizi ziyareteler yaptı, adına düzenlenen konferans ta konuşma yaptı.

Ziyaretler yaptı

SAÜ Spor bilimleri fakültesi öğretim üyesi, Olimpiyat 2. Milli Boksör Doç. Dr. Malik Beyleroğlu’nun ve Spor bilimleri yönetimi tarafından yapılan davete katılan Mahmut Demir Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Fatih Çelikeli makamında ziyaret etti, şampiyon güreşçi Sakarya Gazeteciler birliği başkanı Zeki Aydıntepe ile görüşmede bulundu ve Sakarya gazeteciler cemiyetine ziyarette bulundu.

Vefa gösteriniz

SAÜ Hukuk fakültesi toplantı salonunda düzenlenen konferansta  konuşan  şampiyon Mahmut Demir öğrencilere önceki ve sonraki kuşaklara Vefa gösterilmesini önerdi ve konu ile önemli anılarını anlattı.

Hocası duygulandırdı

Konferansta en duygulu an Mahmut Demir’in Samsun Üniversitesinde okurken  hocası olan dekan yardımcısı Doç.Dr. Gülten Hergüner ile karşılaşması oldu. Hocasının elini öpen Mahmut Demir çok duygulu anlar yaşadı.

Plaket takdimi

Konferans sonunda Mahmut Demir, Doç.Dr. Malik Beyleroğlu, Tek Rumeli Tv. Spor müdürü Mehmet Çelik’e plaket takdimi yapıldı. Konferansı Doç.Dr. Çetin Yaman, Öğretim görevlileri Adem Erbay ve SAÜ öğretim üyeleri ile kalabalık öğrencş topluluğu izledi

 

SBE_0917 SBE_0928 SBE_0939 SBE_0962 SBE_0967 SBE_0975 SBE_0978 SBE_0979

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!