SASKF’NİN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

featured

SASKF’NİN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ziyaretlerine devam ediyor.

BAŞKAN DİŞLİ’YE SAMİMİ ZİYARET

Sakarya amatör Spor kulüpleri Federasyonu ilk ziyaretini Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Başkan yardımcıları Rıdvan Sezer ve Aydın Tarcan’a yaptılar. Başkan Dişli ve yardımcıları Rıdvan sezer ile Aydın Tarcan’la sohbet etme imkanını bulan Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun ziyaretinde Başkan Yaşar Zımba, Genel Sekreter Neşet Çakır, yönetim kurulu üyeleri Faruk Kır, Mustafa Yavuz, Ahmet Silahçı ve Uğur Kobaş

Hazır bulundular.

BAŞKAN CAVİT ÖZTÜRK’Ü DE ZİYARET ETTİLER

Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu daha sonra da Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e de ziyarette bulundular. Askf yönetimi Başkan Öztürk’le İlçenin spor olaylarını değerlendirirken yapılan ziyaretten memnun ayrıldıklarını söyleyerek Başkan Öztürk’e teşekkür ettiler. Askf’nin Öztürk’ee yapılan ziyarette Başkan yaşar Zımba, Genel Sekreter Neşet Çakır, Yönetim kurulu Üyeleri Recep Odabaş, Adem Turan, Uğur Kobaş, Mustafa Yavuz, Mustafa Göz yuman, Ahmet Silahçı ve Faruk Kır Başkan zımba’ya eşlik ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!