SASKF BASIN BAYRAMINI KUTLADI

featured

SASKF  BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, bir basın açıklaması yaparak 24 Temmuz Basın Bayramı,  Basın ve dayanışma günü nedeniyle Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ile Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe ve yönetimleri nezdinde tüm basın çalışanlarını kutlayarak, “ Demokrasimiz 15 Temmuz gecesi ordu içerisine sızan ihanet uzantılarının gerçekleştirmeye çalıştığı ancak, Milletimizin sağduyusu ile engel olunan hareketlerle kurtulmuştur. “ Dedi.

“ İKTİDARI MUHALEFETİ TEK SES OLDU “

Başarısız darbe girişiminin ardından ülkemiz meydanlarında demokrasi nöbetlerinin tutulduğu bir dönemde Basın bayramının kutlandığını söyleyen Başkan Zımba “ meydana gelen istenmeyen olaylar karşısında,  Türk Basını  demokrasinin yanında yer alarak adeta tarihi yazmıştır Türk basını o gece sağcısı solcusu, iktidarı, muhalefeti ile tek ses olmuş ve yaptığı yayınlarla dünya basınına örnek olmuştur. İfade ve basın özgürlüğünün hangi şartlar altında olursa olsun korunması gerekmektedir. Aynı zamanda 24 Temmuz 2007’de Basın Bayramında kaybettiğimiz Sakarya Gazeteciler Derneği Başkanı Necdet Güngörsün’ü bir kere daha rahmetle anarken, tüm basın kuruluşlarının ve gazetecilerin basın bayramını kutluyorum. “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!