Sapancaspor’da İlk Transfer

featured

Sapanca Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan YALÇIN ve yönetimi seçildiği ilk günden beri dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor.

Yönetim kadrosunun görev dağılımı ve teknik kadronun kulüple el sıkışması ardından istikrar mesajı vermeye devam eden Sapancaspor yönetimi ilk transferini gerçekleştirdi.

Konu ile alakalı başkan YALÇIN açıklamasında şu sözlere yer verdi;

‘Bugün kulübümüzün tesislerinde yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında; Sol açık, sağ açık ve çift yönlü 3. lig tecrübesi olan kardeşimiz Hüseyin TEKER ile anlaşmış bulunmaktayız.

Kardeşimize ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun, başarılarını bizimle taçlandıracağından şüphemiz yoktur.

Takımımızın transfer süreci devam etmektedir, göreve geldiğimiz ilk günden beri aralıksız olarak çalışmalarımız sürüyor, Türkiye çapında takımımıza ve kulübümüze değer katacak ve üst liglere taşıyacak kişi ve kişilerle görüşmelerimiz de sürmektedir.

Öncelikle Sapanca Gençlik Spor markasını sonrasında yönetimimizi ileriye taşıyacak bir süreç içerisindeyiz, resmi ilk transferimiz kulübümüze ve Sapanca’mıza hayırlı uğurlu olsun

İlerleyen günlerde transfer sürecimizle alakalı gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz, yolumuz uzun ve engebeli, tüm engelleri sırtlanarak yolumuza değer katacağız’ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!