Sapancaspor:0 Artvin Hopaspor:0

featured

TFF 3.Lig 3.Grupta 20’nci hafta karşılaşmasında Sapanca Gençlikspor, sahasında Artvin Hopaspor ile karşılaştı.  Müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi.

TFF 3.Lig 3.Grupta 20’nci hafta karşılaşmasında Sapanca Gençlikspor, sahasında Artvin Hopaspor ile karşılaştı. Play-Off yolunda büyük önem taşıyan müsabakada iki takımda gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda gol için ataklar yapan iki ekipte bunda başarılı olamadı. Sapanca Gençlikspor’da 76’de Berat kırmızı kart gördü. Kalan bölümü bir kişi eksik oynayan yeşil-beyazlı takım üstünlük golünü bulamayınca müsabaka başladığı gibi golsüz sona erdi. 0-0 biten maç sonunda takımlar puanları paylaştı.

SAPANCA GENÇLİK: 0

ARTVİN HOPA: 0

STAT: Sapanca

HAKEMLER: Serkan Gürbüz** Sezgin Altun** Semih Kocaman**

SAPANCA GENÇLİK: Süleyman** Talha** (Dk.82 Hüseyin*) Umut** Mehmet** Yaser** (Dk.90 Berkay*) M.Egemen** Ömer** (Dk.46 Vedat**) Murat** Fadıl** (Dk.46 Ali**) Abdurrahman** (Dk.90 Baha*) Berat (KK)

T.DİREKTÖR: Bülent Yenihayat

ARTVİN HOPA: Yusuf** Emre** Berkay** Arif** Mehmet** (Dk.69 Sercan*) Fikret** Halil ** Eray** (Dk.83 Bilal*) Caner** Ramazan** Rasimcan**

T.DİREKTÖR: Osman Özdemir

GOLLER:

SARI KARTLAR: Dk.69 Rasimcan, Dk.79 Caner, Dk.90 (Artvin Hopa)

KIRMIZI KART: Dk.76 Berat (Sapanca Gençlik)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!