Sapancagençlik başkanı Yunus Gümüşel çokmutlu oldu

featured

Sapancagençlik başkanı Yunus Gümüşel  çokmutlu oldu

Sapancagençlikspor başkanı Yunus Gümüşel Adapazarı maçından sonra yaptığı açıklamada “hedefimiz mutlak BAL ligidir” dedi. Başkan takımın ilk antrenmanında futbolculara toplam 3 bin tl pirim dağıtılacağı sözünü verdi.  Sapancagençlikspor futbolcularına övgüler yağdıran başkan Gümüşel şöyle konuştu;

3 puanla döneriz dedim

“ Aldığımız 4 gollü 3 puanlık sonuç öncelikle Sakarya futboluna hayırlı olsun, dün akşam Adapazarıspor  maçı öncesi Sapanca’da futbolcularımıza  moral yemeği verdik, o yemekte futbolcularımızın teknik ekibimizin ve taraftarımızın hep birlikte bu maça olan inancına kulüp başkanı olarak takıma güvendiğimi söyledim,  Adapazarıspor  maçından 3 puanla döneceğimizi  Sapanca daki tüm gazetelere açıklama yaptım.

Hedefimiz BAL ligidir

“ 65 yıllık bir kulübüz Sakarya nın en eski,en köklü, en renkli kulübüyüz.Bu gün terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm futbolcu kardeşlerimi, masörümü, hocamı ve muhteşem taraftarlarımız harimileri tebrik ediyorum, inşallah Sakarya futboluna sonuçta hayır olur, Mutlak hedefimiz BAL ligidir, taraftarı ve yönetimi ile bütçesi ile ekonomisi ile tüm sivil toplum kuruluşları ile ve Sapancanın büyükleri bu takımı desteklemektedir.”

“Desteklere teşekkür

Ben bu başarıyı Sapanca da bizi destekleyen taraftarımıza futbolcularımıza tüm Sapanca ya armağan ediyorum. Belediye başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Sapanca mıza Sapanca sporumuza maddi manevi desteklerinden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum Belediye başkanımız Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!