Sapanca kulüpler birliği Kahvaltıda buluştu

 

SAPANCA KULÜPLER BİRLİĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Sapanca Kulüpler Birliği  Kırkpınar ‘da  Hatay  Mutfağında sabah kahvaltısında  ikinci  yarı için neler  yapılabileceği  konusunda   görüşmek üzere   toplandı.

HATAY MUTFAĞINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Toplantıya  Sapanca Kulüpler Birliği  ve Sapanca Akademispor kulübü  Başkan’ı  Osman  Kubilay, Sapanca  Gençlikspor   adına  yönetici  Tolunay Kösemen,  Kırkpınar  yöneticisi  Cüneyt  Uçar   Hacımercanspor  Kulübü Başkan’ı  Metin Mercan,  Sapanca Kurtköyspor Kulübü Başkan’ı  Fuat  Kovar ve Akçayspor  Kulübü  Başkanı İsmail Sezer  katıldılar.

Sapanca Kulüpler Birliği Başkanı Osman Kubilay kahvaltı sonrasında yaptığı  açıklamada  “ Sapanca Kulüpler Birliği’ni  sabah kahvaltısında  ağırlayan  bölgemizin  leziz işletmelerinden   Beş  Mevsim  Hatay  Mutfağı na tüm  kulüpler olarak  teşekkür  ederiz  her  zaman  her  zaman  ilçemizde  bulunan  tüm spor  kulüplerin  yanında olduklarını  ve takımların  başarıların kendilerini de çok mutlu ettiğini belirten işletme  Müdürü   Orhan  Karaman  ve işletme   sahiplerine  göstermiş  oldukları  ilgiden   dolayı  çok  teşekkür  ederiz. Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!