Sapanca ilk yarıda esti 5-2

featured

Sapanca ilk yarıda esti 5-2

Sapanca Atatürk stadında iddialı Sapanca Gençlik,  sonu 5-2 biten karşılaşmada Demirspor önünde oyuna etkili ve golle başladı. Dakikalar 3 gösterirken Ömer faruk attı Sapanca 1-0 öne geçti. sapanca fırtınası 17 ve 37 de Gökhan’ın attığı gollerle sürdü. 3-0. İlk yarının sonunda 44 de Cihan Demirspor savunmasını ipe dizer cesime çalımlarla geçeğen son çalımı da kaleci Bilal’e atarak devrenin kapanışını bu şık golle yaptı. 4-0

İKİNCİ YARI ROLLER DEĞİŞTİ

Sapanca’da maçın ikinci yarısına Demirspor etkili başladı. 48 dakikada Furkan İğdenin penaltı golü maça heyecan taşıdı. Demirspor bu golden sonra Furkan  İğde ile önemli pozisyonlar kaçırırken, sapanca ilk yarıdaki oyununun gerisinde kaldı. 77 de Demirspor adına yine Furkan uzaklardan attığı şık golle devreye girdi. 4-2. Sapanca’nın Cihanla direğe takıldığı bu yarıda son sözü yine, Sapanca adına, oyuna sonradan giren Mustafa 90+4 söyledi ve Sapanca evinde sahadan 5-2 galibiyetle ayrılmayı başardı.

SAPANCASPOR-TUVASAŞ DEMİRSPOR:5-2

SAHA: Sapanca

HAKEMLEr:  Levent Gümüşdere, Eri  Öz, Abdullah Samet Yeşilbaş

SAPANCASPOR: Harun**Oğuz*** Gökhan*** Cener** Anıl*** Soner***(Recep**) Cihan****(Mustafa**) Ö.Faruk*** Hami*** Murat*** Usame**(İsmail**)

Antrenör: İsmail Yılmaz

TÜVESAŞ DEMİRSPOR: Bilal** Yusuf**(Sinan)  Muhammet  Işık** İ.Hakan**Ethem*** Feytullah**Alicanberk*(Güven**) Muhammet***Furkan*** Ethem Kundo*(İlker**)

ANTRENÖr: M.Ali  Çalışkan

GOLLER: Dk 3 Ö.Faruk Dk 17-37 Gökhan Dk 45 Çihan Dk 90+1 Mustafa  (Sapancaspor)

Dk Pen 48-76  Furkan (Demirspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!