SAPANCA GENÇLİKSPOR: 5 – HENDEK DEREKÖY: 1

Sapanca Gençlikspor ligin 16’ncı haftasında Sapanca Atatürk Stadında puan tablosunda 3’üncü sırada bulunan Hendek Dereköyspor’u misafir etti.

Oldukça çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçın ilk yarısında karşılıklı ataklarla her iki takımda rakip kalede gol aradı. Hendek Dereköyspor Yalçın 14’üncü dakikada skoru 1-0 yapan isim oldu.

Bu gole Sapanca Gençlikspor  22’nci dakikada Soner’le yanıt verdi ve skor 1-1 oldu. Başka gol  olmayınca maçın ilk yarısı 1-1  tamamlandı.

İkinci yarıya ise Teknik Direktörümüz Ahmet Seçkin 2 değişiklikle başladı. Furkan ve Hami oyuna dahil olurken başlama düdüğünün 2 dakika sonrasında, 47’nci dakikada tecrübeli isim Caner skoru 2-1 Sapanca Gençlikspor öne geçirdi. Bu golü 69’uncu dakikada Ömer Faruk , 80 ve 86’ncı dakikalarda Cihan’ın golleri izledi. Skoru 5-1’e getiren temsilcimiz yine farklı skorlu bir galibiyete imza attı.

SAPANCA GENÇLİKSPOR: 5 – HENDEK DEREKÖY: 1

STAT: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Bahadır İleri, İlker Yavuz, Fatih Çuhadar

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker***, Emin ( Hami**), Gökhan **(Furkan**), Caner**, Anıl,*** Murat **( İsmail**), Cihan, ***Ömer, ***Recep**, Soner**, Üsame**

ANTRENÖR: Ahmet Seçgin

HENDEK DEREKÖY: Semih,** Şevket,** Berker**, Kayhan, **Hüseyin,** Zafer** ( Bahadır**), Uğur **( Ensar*), Berat**, Yalçın***, Hakan,** Savaş** ( Dolunay**)

ANTRENÖR: Adnan Yüksel

GOLLER: Dk.22 Soner, dk.47 Caner, dk.69 Ömer  Faruk, dk.80-86 Cihan (Sapanca Gençlikspor), dk.14 Yalçın (Hendek Dereköy)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!